måndag 23 januari 2012

Favorit i repris...!


Jodå...våra kära ventiler är åter aktuella i klassen, alla nya ska göra samma sak vi gjorde för 3-4 månader sen...så nu får man komma med lite råd om hur de ska gå tillväga istället för att göra det själv..lite svårt i början att låta bli, man vill ju skruva själv..haha...ja jävvlar..man är ju kille...!

Man ska alltså plocka isär denna grunka, lära sig sätta ihop den och sen göra en monteringsinstruktion i bilder så att nån som inte pillat förut med just denna grunka kan sätta ihop den.
Funkade ok när vi gjorde det vill jag minnas..!

(lilla guldkryckan förtränger att han när allt var ihopsatt plötsligt hittade en packning som med största säkerhet skulle sitta mitt inne i grunkan på bordet varvid guldkryckan stoppade packningen i fickan, plockade fram paraplyet och låtsades att det regnade)


Så jag slår mig istället på lite nya rader till på Onsdag och lördag...vore väl attan om man inte kunde få åtminstone 4 rätt denna gång ;)
Sista tiden har jag haft högst två rätt på mina ynka rader...3 st...och de få rätt jag har haft har inte varit på samma rad de heller............men nu tar vi hem det...känner det på mig...eller också är det magen som kurrar ;)


Ha de bäst! :)

8 kommentarer:

Mia sa...

Lycka till med spelet, hade det varit jag, så hade det varit magen som kurrat! Har nyss skedat i mig en HOT tomatsoppa, i förhoppning att det bränner bort det onda i halsen och driver ut febern.
Ha en fin måndagkväll.
PS: Du får ta med frugan och besöka oss här uppe!

Lennart sa...

Jag ser inte alls vad det är för grunka? Själv spelade jag två kuponger 10-veckorslotto en dag förra veckan. I lördags hade jag 12 rader med 3 rätt. Uselt!

Guldkryckan sa...

Mia: Låter som en bra idé :)

Lennart: Ja..uselt är det...vi får skärpa oss lite nu och ta hem detta ;)

BP sa...

ASG:-))))
Å vad föreställer grunkan;-)

♥Sojkas framtid - Ann-Sofie Sojka sa...

Tårta!! :) Gud vad gott! :)

Anonym sa...

Hmm, undrar om det är så alla andra som gör bruksanvisningar också gör. Stoppar i fickan och låtsas att det regnar.

♥Sojkas framtid - Ann-Sofie Sojka sa...

Ja gott mos! :)

Guldkryckan sa...

BP: Nån typ av ventil från nån tryck...tror jag..haha...minns inte. :)

Sojka: ;)

Frunat..: Man undrar ju ibland ;)