söndag 22 januari 2012

Så kom ju snön till sist...!

Riktigt trevligt....bussarna slutade gå vid våran hållplats...spårvagnarna strulade tydligen också....och snöskottar-personen körde som en vettvilling........men vad gör det när allt detta vackra lägger sig tillrätta på marken?

Förhoppningsvis lamslås all trafik till i morgon så man slipper ge sig iväg och istället kan ta sig en champagnefrukost med lax-snittar...eh?..ja...en kopp te med rostat bröd iallafall...! ;)

Ha de gött nu allihop....det ska jag :)

10 kommentarer:

BP sa...

Samma utsikt från vårt fönster - som du såg på bloggen. Kul med att det byggs snögubbar igen. Har inte sett sådana "byggen" på år och dag, å då har vi ju verkligen haft snörika vintrar.
Hoppas som du att man slipper ta sig till jobbet imorgon. Hoppar över champagne frukosten, då jag inte gillar drycken, men snittarna jo...;-)

Guldkryckan sa...

BP: Snittar é änna gött :)

Mia sa...

Se där ja! Vinter!!! Hipp hurra!!!! Eller??? Men det verkar som om vintern alltid kommer som en överraskning för trafiken där nere, vi är ju vana så här ligger dom i startgroparna så fort det blir november *L*
Klart Vindeln är bra!!! :-))

Guldkryckan sa...

Mia: Fattar inte hur folk tänker här nere...man går ut i god tid och varnar..vad händer?
Alla blir chockade...oj...snöar det?

haha..ja jäddrar..!

Christer Dyrwoold sa...

Vi bor på den norra halvsidan ut av klotet och på vintern ska det vara snö. Fast kommunerna blir lika överraskade varje år. Ja jag gillar att det har kommit snö det blir liksom ljusare då. Fast den borde ha kommit före jul.

Gubben sa...

vi hoppas på att det blir snökaos imorgon, så vi kan ta champagnefrukost:)!!

♥Sojkas framtid - Ann-Sofie Sojka sa...

Oj vad mysigt! :) Här kom det lite lite bara men det kommer kanske mer imorgon. :)

Pias Paradis! sa...

Här var joxet bara vitt så länge det singlade så vackert genom luften... när det dalat ner o mött marken var det kört... Bara blött! Liiite avis är jag!

Guldkryckan sa...

:)

Guldkryckan sa...

Christer: Det borde det ha gjort..!
Gubben: Det sprack ju ;)
Sojkas: Hade varit fint med lite till här med...!
Pia: Beklagar :(