fredag 16 mars 2012

Tillbakablickar.


Jo...sparar ju på de här...intressant att se vad man sysslade med några år tillbaka i tiden:

16 Mars 2006: Tomt.

16 Mars 2007: Shoppingrunda Ica och en sväng in på apoteket.

16 Mars 2008: Kalender saknas.

16 Mars 2009: Arbetade 13-21 som personlig assistent.

16 Mars 2010: Hade just inlett min praktik på Af som vaktmästare och skulle genomgå kursen för att kunna hantera en kopiator...ställde man in den rätt så sa den Vov-vov..rullade runt och spelade död ;)

16 Mars 2011: Ute i skogen och typ arbetade..skulle denna dag enligt almanackan ta med filmer till en arbetskamrat...jo...minns den killen mycket väl, den enda jag träffar på ibland på vagnen här i Göteborg...en go gubbe detta.


Man lever ju sitt liv, förhoppningsvis ganska länge...man åker in i rondeller och svänger in på nya huvudleder...intressant att se vad som lett en hit där man befinner sig just nu...om man hade tagit en annan avfart där eller där?
Hur hade det sett ut då idag?

Men hur som helst...gillar avfarterna jag tagit in på....det har gjort mig till den jag är idag...det har tagit mig hela vägen hit och jag har överlevt.
Mycket erfarenheter att använda mig av om jag vill.
En och annan avfart hade man ju kunnat åka förbi utan att det hade gjort nåt förstås...men va fan...en avfart är ju en avfart och alla har de ju lett till nutid...en nutid jag trivs väldigt bra med.Vet ni? Livet är änna gött...!Trevlig helg på er :)

12 kommentarer:

Sladdertackan sa...

Jo, här har också tagits en del avfarter (vissa ångrar jag nog lite), men i det stora hela har det blivit väldigt bra.

Trevlig helg!

annika sa...

Lite småkul att kolla upp vad man gjort på exakt dag under flera år!
Å ha det gott i helgen!

BP sa...

Inlägget och bilden fick mig att skratta först. Samlar inte på almanackor, men jag skriver sällan nå't i dom. Jo läkarbesök kanske - på sin höjd - om jag vill gardera kallelsen på köksbordet.
Sedan blev texten mera allvarlig och riktigt tänkvärd. Du kan verkligen skriva!!! Att beskriva ett liv på det sättet får åtminstone mig att tänka i andra (kör-)banor.
Å japp, jag är också nöjd med mitt liv, väldigt nöjd till och med, inklusive smällarna.

tant Hannele på Hisingen sa...

jo, sånt sparar jag också

Gubben sa...

Bra skrivet! Tänkvärt, får en att själv tänka tillbaka. vilket man ibland vill förtränga.

Guldkryckan sa...

:)

Stattinskan sa...

Jag har en och annan sparad, men när jag tittar i dem begriper jag "nada" ;-)

Guldkryckan sa...

Stattinskan: Ibland har jag skrivit som den beryktade kråkan själv här...eller så har jag skrivit nåt totalt iq-befriat så jag inte fattar nåt alls..knepigt ;)

Per-Anders sa...

Jag har slutat använda kalendrar av papper. Använder bara mobilen numera. Fördelen är att den piper när det är dags för nåt jag ska på. Annars glömmer jag det.

Guldkryckan sa...

Per-anders: Hade det på förr-förra mobilen...det var bra...men de sista två har inte fallit mig i smaken alls...piper inte som de ska alls.

Lennart sa...

Jag fick för mig att skriva dagbok då jag var 9 eller 10. Skrev nog något första veckan i januari, sen dog det. Nu är det mest noteringar om möten, födelsedagar, resor och när det är dags att förnya lottot. I dag är det sista dragningen på den här 10-veckorsomgången. Det vore trevligt om speldjävulen ordnade så att mina fina siffror ramlar in i kväll!

Guldkryckan sa...

Lennart: Speldjävulen sitter i min soffa med en flarra whiskey...mutor du vet ;)