tisdag 24 juli 2012

Uppmärksamhet.
Jo...vår nya nationalfågel däruppe tycks det...undrar vad konstapel Kling & Klang letar efter?
Tre dagar nu, och mitt i natten dessutom natten till idag, har de cirklat omkring över området...lite störande faktiskt...men det finns väl anledningar till detta då....eller vill de bara ha uppmärksamhet?
Det har de fått i så fall ;)

Tisdag tror jag det är idag....jo...(kollar datumet på datorn)....och sysslorna som gräsänkling har påbörjats...diskar, städar, diskar lite till...jo...typiskt kvinnliga göromål faller på mina späda axlar vid sådana här perioder av "frihet".

Nä..skoja bara..sparar disken till frugan kommer hem ;)

Nä...nu blir det nåt kallt att fukta gomen med, dags att fortsätta städdagen som av nån anledning inföll just idag.

På återseende.
5 kommentarer:

BP sa...

Du det där fotot är så där mystiskt å helikoptern ser ut som på hemligt uppdrag (fantasin skenar iväg här: har precis börjat läsa en ny deckare;-)).
Eller så har någon rånat en bank i Frölunda till exempel å koptern följer tjuvarna som trycker någonstans. Eller så vill den bara rädda dig från alla moln. Räddningslinan kommer snart... typ;-)

PS. Städa sista dagaen, det räcker! Ingen idé att göra det hela veckan när det ändå inte finns någon och tjatar;-) DS.

Carola sa...

Hehe, gettofågeln flyger och flaxar... Här har den också flugit omkring lite, dock inte som förra sommaren, då blev man ju nästan orolig när man somnade utan att höra dess flapprande.
Varför den var uppe och flaxade? Tja, det finns ju inga ungdomsgårdar så det var säkert någon idiot som var ute och eldade bilar, förskolor och liknande... det är ju så det brukar vara... iaf i våra trakter.

Guldkryckan sa...

BP: Städar sista dagen också ;)

Careola: Jo...inte många ungdomsgårdar öppna...knepigt det där att stänga allt när det behövs som mest :(

Lennart sa...

Den där fågeln har jag missat de här dagarna tror jag. Fast jag såg den i början av månaden, då var den också uppe och snurrade en bra stund två dagar i rad. Kanske letade de efter någon väskryckare?

Guldkryckan sa...

Lennart: Eller nån som gått mot rött ljus ;)