onsdag 1 augusti 2012

Jösses då...

Egentligen....alltså...man borde lägga ner hemtelefonen, 99% av inkommande samtal består av försäljare eller organisationer som erbjuder tjänster av olika slag.
Aldrig att man blir erbjuden fri sprit ett år utan bara en massa skit....nä...så man borde ju säga upp den där telefonen.

Därav anledningen till att jag aldrig svarar i hemtelefonen...bara skit :(

Nåja..skit samma..!!

Har tillbringat senaste timmen här med att fixa ny mailadress iallafall..den där mailadressen alltså..jösses va man använder den adressen flitigt egentligen..konton här o där..hit o dit..blir ju en massa jobb när man byter, tur man inte byter så ofta.

Skälet till bytet är att Microsoft sålt "Hotmail"...ja...fan vet om det hade spelat nån roll...men jag har ändå tänkt ändra adress sista tiden så det var väl lika bra att få gjort det.

Tror jag lyckats få iväg ett mail till alla som jag importerade till kontaktlistan från den gamla adressen..så om nu nån därute undrar varför de inte fått min mailadressändring så beror det på att nånting fallerat utanför min kontroll.

Men så kan det bli ibland...Lennart...har skickat till dig...hoppas det kommit fram. ;)


Ha de gött allihopa.








11 kommentarer:

Mia sa...

Du verkar ha koll, så jag frågar: Vad är alternativet till Hotmail???

Guldkryckan sa...

Mia: Inte säkert det blir kasst med hotmail..men vill man byta så kan jag rekomendera Yahoo.se

Funkar för mig :)

BP sa...

Håller helt med dig om hemtelefonen och maken gör som du - han svarar inte längre i den.
Så du har yahoo, jag har gmail, som ju är Googles mail program och funkar perfekt med blogspot.

Guldkryckan sa...

BP: Har aldrig provat det..men jag har hört gott om det också.
Nä...ingen idé att svara alls numera tycks det.
Änna kasst :(

Per-Anders sa...

Läste om det där med Hotmail. Själv har jag haft en Hotmailadress sedan slutet av 90-talet men numera använder jag den inte särskilt mycket. Mest bara en massa skräp som ramlar in där.

Guldkryckan sa...

Per.Anders: Jo...mest skräp faktiskt...som alla pengar man vunnit varje vecka om man bara lämnar ut sitt kontonummer och betalar en slant ;)

Anonym sa...

Vi har sagt upp hemtelefonen. Dit ringde försäljare, svärfar (och nu glömmer han det också) och någon enstaka gång dottern för att säga åt mig att svara i mobilen... Ut ringde vi aldrig. I det läget kändes abbonemangsavgiften rätt onödig.

♥ Sojka ♥ sa...

Oj hemtelefon slutade jag med för många år sen! :)

Sv:hahahaha du får mig verkligen att skratta så jag gråter! :D

Guldkryckan sa...

Frunat..: Vår abonemangsavgift är ju nästan noll...men vi ringer & andra sidan aldrig på den nästan...totalt meningslöst.

Sojka: :)

annika sa...

Vi har sådan där fiberoptik i bostadsrättsföreningen och jag tror att jag inte betalar så mycket för hemtelefonen. Men man hoppar till när den ringer!

Lennart sa...

Jo då, jag fick ditt mail! Ska höra mig under nästa vecka så kanske vi kan träffas också.