söndag 12 augusti 2012

Veckans pisshink.

Minns ni min start av denna kategori?
Var ju tänkt att bli ett återkommande inlägg på denna blogg, så blev det dock inte...men nån gång emellanåt kommer den att dyka upp här ändå med ojämna mellanrum.

Och denna veckan då...hela två st Pisshinkar utnämns härmed:

Christina Lugnet för sina förehavanden ang representation och festande på Tillväxtverket.

Annie Lööf, centerns unga partiledare...denna kvinna som själv inte sopat rent utanför sin dörr, hon borde ta sin kvast hon använder varje år när hon ska till blåkulla och sopa utav bara helvete...men nu är det för sent...ut med henne...hennes förtroende är förbrukat.

Kommer nu Christina där att gå till Af?
Nej..hon sitter kvar på nåt departement de tre åren hon har kvar :(


Måste vara något allvarligt fel på vårt system...varje år händer såna här saker och sen sitter folk hemma med en säkrad inkomst många år in i framtiden..politiker, direktörer och vad det nu är.

Jo...systemet är utnyttjat och förbrukat...det räcker nu....slutar fanimej snart att betala skatt om det ska fortsätta på detta vis :(











10 kommentarer:

Sillen sa...

håller bara med.

Guldkryckan sa...

Sillen: :)

Mia sa...

Är du arg?????? DET ÄR JAG!!!!! Jag blir galen på det här systemet och mest för att ingen gör något åt det, men visst...då åker dom ju med själva å det vore ju för hemskt! Medan vi vanliga dödliga bara konstaterar fakta och suckar för att vi inget kan göra! Nääää, för fan! Ut på gatorna, ta alla landets grisbönder till Hufvudstaden och gödsla gatorna framför regeringskansliet! Upp till kamp!

Jisses vad trött jag blev....

Lennart sa...

Jag funderade på att bjuda på goda, dyra middagar och handla whisky ordentligt på mitt företagskort och sen låta jobbet betala allt. Fast eftersom det är en revisionsbyrå har vi så stränga regler och allt kollas upp, så jag ändrade mig. Jag skulle inte bli omflyttad med full lön, det skulle bli galler plus vatten och bröd misstänker jag. Fick ditt mail, hör av mig under veckan om var vi kan träffas.

Guldkryckan sa...

Mia: Jo...man blir ju matt alltså :(

Lennart: Fint Lennart...vi höres.

frunatmaken sa...

Man blir liksom så förbannad att man inte orkar bli arg. Kanske är det det som är problemet. Man har liksom vant sig. Men Annie Lööf tycker jag är rent obehaglig.

Guldkryckan sa...

Frunat..: Jo..hon har nåt "stureplansaktigt" över sig som jag inte gillar alls :(

BP sa...

Ja tänk om jag skulle läsa tidningarna alternativt titta på TV. Måste komma in här hos dig för att läsa om den senaste skandalen.
Nu förvånas jag inte direkt, det är ju inte första och definitivt inte sista gången det här händer.
Å det som är mest hemskt är ju att det är ingenting jämfört med t ex Berlusconis affärer.

PS. Kul att du och Lennart ska träffas. Det var på tiden tycker jag. Lennart mejlade bilder av sig själv till mig och han ser väldigt sympatiskt ut, vilket du ju faktiskt också gör. Ni två är totala motsatser (inte bara) utseendemässigt, vilket jag tycker är så himla kul. Ni kommer nog att gilla varandra! Ska bli kul att läsa en "bloggträff irl rapport" om mötet! DS

Per-Anders sa...

Bra där! Jag har saknat din pisshink. Nu får jag hopp igen. Ser fram emot fler pisshinkar snart.

Guldkryckan sa...

Beate: Jo..ska bli kul att träffa Lennart faktiskt...tror inte vi skiljer oss så väldigt mycket åt på nåt vis där...fast det återstår ju att se. :)

Per-Anders: Jo..Annie där borde få nästa också såg jag nu på tv..men man får ju variera sig...finns många som förtjänar utnämningen därute :)