torsdag 11 oktober 2012

Att roa sig...

kan ju ske på olika sätt i skolvärlden, man kan spela fotboll, kliva upp, ner o in o ut på ett snöre, tror det kallas "Twist", fast jag är inte säker.
Sen kan man hoppa hopprep, slåss och vara allmänt odräglig.
Är man riktigt uttråkad trycker man in brandlarmsknappen så att brandkåren kommer dit och lämnar en räkning på 8000 riksdaler för utryckningen.

Eller så kan man spraya pepparsprej över halva skolan så att det tar hus i helsike...ja jösses....!

Nåja..så kan de va.

-------------------------------------------------

Lägenheten ser ut som Sodom & Gomorra sen igår kväll, tre rum ska slipas och målas om i taket, och här sitter man med ett helt bohag intryckt i två rum och har tre katter inlåsta i stora sovrummet dagtid...alltså, jag kan bo i en kappsäck utan vidare, men våra tre älsklingar gillar inte det...inte alls.
Trodde det skulle ta en dag optimist som jag är i grund och botten...börjar ana en helg i slipdammets tecken här...och sen ska ju skiten målas också, ska bli kul detta...
men man överlever väl detta också, som så mycket annat, finns de som har det värre, grannen fick tömma hela sin lägenhet i helgen som var, hela lägenheten stod under vatten ju...stackars sate :(


Men nu är det snart dags för en liten middag med några styrelsemedlemmar här, ärtor med fläsk vankas det minsann, med punsch...mums...detta ska bli smaskens.

Ha de fint där ute :)

8 kommentarer:

Lennart sa...

Jag brukade hoppa hopprep med tjejerna ibland har jag för mig. Annars blev det fotboll eller något annat. Något bus med larmknappar höll vi inte på med på min tid.
Jag funderar ibland på nya tapeter men sen hejdar jag mig och tänker att de jag har duger och sen kommer tanken på det där med att flytta alla möbler och ta ner tavlor...
Jag åt stekt fläsk med raggmunk till lunch i dag, härligt gott!

Sillen sa...

verkar som om ungarna gör samma som vi gjorde en gång i tiden..

Tror lägenheten blir kanonfin även om det tar längre aä planerat. Jag skulle med behöva, men jag e ingen handy kvinna alls på den fronten haha.

Guldkryckan sa...

Lennart: Jo..mycket jag skulle vilja göra med lägenheten..men jag orkar inte, för mycket kringjobb...vi får se efter semestern.
Kokt fläsk och korv till ärtorna fick vi, och cederlunds i lilla glaset...smaskens :)

Sillen: Och vem tror du är händig här då ;)
Har 16 tummar mitt i handen jag...borde få nåt nobelpris jag :)))

Anonym sa...

du får som sagt se det positivt, blir fint när det är klart

Snejky sa...

Twist, hopprep, rockring, hoppa hage var några grejer man höll på med i skolan....Sen finns det ju då oxå bus av olika slag....
Ja, vad kan man säga....Det är alltid jobbigt när det ska grejas i lägenheten...Kommer ihåg när vi hade våran vattenläcka...Man tycker ju mest synd om missarna...
Önskar Dig & Lilla Frun en toppen fredag...
Kramelikram...

Guldkryckan sa...

Kenneth: Jo..man får se det från den ljusa sidan :)

Snejky: Jo..är ju missarna som får det lite knepigt...svider lite i hjärtat när man måste avgränsa "deras" värld.

attis sa...

Väldigt bra att veta. Själv bor jag ju ensam så om nåt händer vet man vad man ska göra. Twist hoppade vi ofta i skolan. Skoj att få gör om men jobbigt. Lycka till.
Kram

Guldkryckan sa...

Attis: Kram :)