fredag 4 januari 2013

Gamla bekanta.

Jo...satt ju på vagnen i morse på väg till jobbet och på kliver plötsligt nån jag kände igen..en gammal arbetskamrat från Volvo där jag slutade min anställning 2005.
Det var som om tiden stått stilla, så fort vi såg varandra så bara garvade vi...jösses va kul det var att träffa honom.
Även han avslutade sin anställning där..fast lite senare när den första krisen kom där.

Idag hade han eget företag...nånting inom hantverk, kan dock ej förstå hur, han måste haft talanger ingen anade...men han fick jobba hårt nu för tiden, inte som när vi jobbade på Volvo...man behövde inte vara rädd för att överanstränga sig då på Volvo...det var tiden när man ännu brydde sig om sina anställdas hälsa...tiden då "konsulterna" (bemanningsbranschen) var ganska få jämfört med idag.
Kort sagt..vi hade det VÄLDIGT bra och bra betalt.

Vi fick bytt telefonnummer iallafall där...får väl se vad vi hittar på nån dag i slutet av månaden...slutet av månaden ja...jo..får bli det...jul och nyårsfirande kostar ju som bekant om man absolut nu ska fira dessa högtider...nu blir det att sopa ut skorpsmulor och annat ur skafferiet så man kan koka soppa på den beryktade spiken jag förhoppningsvis har liggandes i verktygslådan sen förra gången ;)
Nä..så illa är det inte...men några "utsvävningar" blir det inte fram till avlöningen behagar anlända iallafall.Om nu inte nån av mina lottorader slår in i morgon förstås?

Då jäklar ;)Håll ut gott folk..snart är sommaren här igen.

Ha de bäst.4 kommentarer:

BP sa...

Klart dina lottorader slår in imorgon!!! Håller tummarna iaf!

Skoj med att stöta på en gammal arbetskompis på vagnen (i nollåta hade det ju vara bussen;-)). Klart att ni ska "catch up" efter löningen. Sån't är ju skitroligt! Ta en bärs eller två;-)

Guldkryckan sa...

BP: Eller tre ;)

Kenneth sa...

vilken underbar sommar bild längtar ju nästan dit :)

Guldkryckan sa...

Kenneth: Jo...man börjar ju längta nu...detta regn är ju trist.