lördag 26 januari 2013

Lite vila då.

Så infaller härmed lite vila för undertecknad efter dagens föreningsmöte.
Mycket att fixa innan där, kaffe, fika, dukning, papper att använda sig av under mötet och ännu mera papper efter nämnda möte.
Att vara medlem i en lokal hyresgästförening kräver ju trots allt lite av en människa även om det är ideell verksamhet.
Belöningen består av den sociala faktorn..och att man faktiskt kan göra lite skillnad emellanåt för sina medmänniskor i området. :)

Men som sagt..nu bir det vila...Salamin är slut..men finns gott om det "andra" kvar...tänkte mig ett par "tvåor" av lite finare whiskey faktiskt denna afton, ska faktiskt bli riktigt mysigt.
Till detta blir det fläskfilé och några smörgåsar...kan det bli bättre än så?

Nä..jag tänkte väl det ;)

Ha så fint allihopa därute.

8 kommentarer:

BP sa...

Kul att du är så engagerad i din hyresgästförening. Önskade att jag var lika "socialt" inställd som du, men tröstar mig med att jag drog mitt strå till den sociala stacken med olika uppdrag på och utanför fotbollsplanen.
Du och en viss Lennart verkar gilla whiskey, så skål då Guldkryckan! Du är bäst.
Då jag är så himla tråkig att jag inte dricker sprit (undadntag Mojito) hoppas jag att jag får skåla med dig med en vinare... eller två;-)

Guldkryckan sa...

Så klart du får BP..vin är smaskens det med...mums :)
Ha de bäst :)

aino sa...

jo, jag kan tänka mig andra godare godsaker... champagne tex. men viktigaste är väl att du tar det du gillar och jag tar vad jag gillar. skål då! och ha en trevlig kväll.
aino

Maggan sa...

Låter som att du har haft en mysig lördag med god mat och en fin Whiskey att rensa rören med. Själv håller jag mig till vin numera.Om whiskey bjuds så vill jag ha den som Irish coffee.Min man sa alltid att det var att förstöra en god whiskey.
Har du lyckats hitta kälken så du kunde köra bort han den där Bore. Men det är en envis en så det blir inte lätt.
Ha en fortsatt skön helg!

Nina Lindh sa...

Trevlig helg!

Camilla sa...

Låter som en fin fin lördag.
Hoppas att söndagen inte blev som min lördag. Såååå trött efter fredagens fest ;)
Kram!

Lennart sa...

Whisky och fläskfilé, det låter ju riktigt härligt gott! Hoppas det smakade. Själv gjorde jag ett besök på kinastället i går, det var smaskens. Blir alltid mätt och nöjd då jag har ätit där.

Ninni sa...

Jag sitter i valberedningen i vår förening, nu väntar en hel del jobb innan årsmötet nya medlemmar ska in i styrelsen, några avgår.

God whisky är aldrig fel..kram