fredag 1 februari 2013

Då va de helg igen.

Jodå..har överlevt en vecka till här i jordelivet, fortfarande en fattiglapp då mammon inte vill låta pengarna regna över mig i form av en lottovinst, men ändå...livet är gott.

Blev en händelserik vecka på jobbet..men..ingenting nämnt ingenting glömt eller hur det nu är man säger.
Det var nog den bästa veckan sen jag började tror jag bestämt..det har lossnat om man säger så..fy farao vilket härligt arbete man har ändå.


Lyssnar mycket på hiphop just nu, har gjort det en tid..har ju länge gillat den musiken..just nu är det mycket med Kartellen..jo..jag vet..texterna är ju provocerande många gånger..men är det inte så det måste vara för att få till en förändring i folks medvetande?
Fan vet..men bra är de..lägger väl ett par låtar här då för er att njuta av..eller förfasa er över..ni gör som ni vill. :)

___________________________________________________________________________________

Lägenheten är färdigrenoverad här äntligen ju, blir lite möblering här i helgen, lite städning..ja..tänkte väl egentligen att nån annan skulle gjort det..men vem farao orkar vänta på att nån städare dyker upp..lilla guldkryckan är lite otålig av sig..vill ju ha allt färdigt.

Jaja..hur som helst..ha en skön helg allihop..det ska jag. :)

3 kommentarer:

BP sa...

Gillar gruppen... och deras coola bil. Har aldrig hört talas om dom, vilket kan bero på att jag inte lyssnar på musik så ofta;-)
Dessutom verkar du ju ligger "rätt i tiden" med den musiksmaken med tanke att du jobbar på en skola - man ska ju hänga med;-)

PS. Får man fråga vad du egentligen gör på skolan. Lärare är du ju inte, inte vaktis heller och klassmorfar har du ju slutat med.
När jag var arbetslös (2002-2005) tyckte Af att jag skulle jobba på en vuxenskola för invandrare. De skulle lära sig svenska, engelska och Office paketet. Jag klarade fyra veckor, var väldigt poppis bland de yngre som verkligen ville lära sig nå't, de flesta från Eritrea faktiskt. Men invandrarna från Somalia (med burkor) tog knäcken på mig. Lata kvinnor som inte ville lära sig någonting, inte höll tider och luktade pyton. DS

Gubben sa...

hipphopp?
inget föt undertecknad. Kan bero på ålder.
Skönt att renoveringen är klar, nu står sig lägenheten säkert i ett år sedan måste golvet läggas om, efter dina hipp hopp danser :)!!

Lennart sa...

Låter trevligt att det är klart hemma hos er. Jag är likadan, orkar inte vänta på att någon annan ska göra saker och ting utan sätter igång själv. Då vet jag att det blir gjort. Du, jag har inte glömt vår bloggträff. Vi får höras av nu under februari och se hur det passar framöver.