måndag 4 februari 2013

Smyger i buskarna.

Ja..inte jag då..men sjukdom tycker jag mig kunna ana där ute i periferin..attans skit..men jag är motsträvig för sådana grejer..så det så.
Tar en stänkare ikväll så får vi se hur det går.

Försökte lägga in lite nya bilder av vår "klenod" från förra inlägget..men batteriet i kameran dog helt plötsligt..får väl ta det nån annan dag.
Denna "pjäs" fanns hos mina morföräldrar på 50-60 talet redan om jag minns historien rätt och den är verkligen sliten, fast på ett fint sätt på nåt vis..jag gillar gamla skåp och annat av sådan karaktär..lite som att "vad har den varit med om, vad har den sett?"


Har ju ett litet minne av att jag som liten knodd lekte "antikhandlare"..jo..sålde hela familjens bohag till hugade spekulanter (lekkamrater) jo..var en liten kille där då som började lipa för att han inte fick ta med sig mormors silverskål som han köpt för låtsaspengar..haha..ja..det var tider det :)

Hur som helst..det är Måndag igen..dagen som gud glömde eller nåt..hur ska man annars förklara att man är så jäkla glad när den är förbi?
Kan du svara på det så är du förtjänt av ett nobelpris eller två ;)
Pysen innan jag fick upp skåpsluckorna i vårt nyrenoverade kök..det där gillade han tydligen..håll med om att han är fin iallafall.
Skönaste katten jag haft tror jag..fast det tycker jag & andra sidan om alla katter jag har i min ägo.
Älskar dem allihop..minns de som gått över "regnbågsbron" där genom åren..saknar dem..deras små egenheter som gjorde dem unika.


Jo..jag gillar katter helt enkelt...ha så gott därute allihop..vi ses framåt helgen igen.

12 kommentarer:

Ingel@ sa...

Mmmm, vad vore livet utan katt. Har levt med 4 Birmakatter under några år och nu när jag ska återgå till singellivet kommer jag bara ha en katt själv, och det kommer att kännas konstigt :-)

Sillen sa...

tja pysen fattar att egen vrå haha. Du vet väl att du kan ta minnet ur kameran å direkt i datan? Dom flesta nyare 5 år å lite till.. å man slipper kablar å urladdase batteri.

ha det gott.

Bibbi sa...

När du blir lika gammal som jag så har du inget problem med måndagar.
Så... vart är nobelpriset??????

Älskar katter också... Alla djur förresten. Fint foto på Pysen.

Hoppas du slipper flunsan för då blir du hemma ett tag. Inte så dumt kanske men då ska man vara frisk :)

Suss gott till er alla <3

BP sa...

Vi kan väl ta det från början;-)
1. Hoppas du slipper en förkylning till. Stänkaren (=whiskey) med honung i, mixad med Ipren borde göra susen.

2. Älskar gamla möbler som har "nå't att berätta". Speciellt om man har egna minnen och är uppväxt med dom.

3. Måndagar är helt ok, även om den här var ovanligt seg och grått med snöblandat regn. Tycker att tisdager är värre - de har likson inget existensberättigande;-)

4. Katter - ja. Eller nej. Gillar varken hundar eller katter i mitt hem. Har ingenting emot att titta på dom och ser "det fina". Men jag skulle bli vansinnig över allt katt- och/eller hundhår överallt, speciellt i köket. Å jag är då verkligen ingen städfreak.

5. Gör en vana av att alltid ladda batteriet en viss dag i veckan - varje vecka. Låter löjligt, jag vet, men jag lärde mig den hårda vägen, precis som du. Å då jag inte vill vara utan fungerande kamera så...

Per-Anders sa...

Jag gillar också katter. De är mysiga.

Eva Trillian sa...

Hoppas alla baciller och virusar håller sig ifrån dig!
Måndagar är nog värst för att det har vi lärt oss ;) EGENTLIGEN är de inte så farliga tror jag - tisdagar är nog värst i min vecka. De är i alla fall arbetstyngst!
F.d. hund- och ... jag tänkte skriva kattägare *S* felfelfel - F.d. Hundägare och kattsambo så kan jag sakna den gosiga biten. Och den roliga. Men jag saknar inte problemet när man vill åka bort, eller hår i maten, grus i sängen ... ja, du förstår :) Nu njuter jag av andra människors husdjur istället. Lite fusk kanske - men en vinn/vinn för alla!
Önskar dig en riktigt bra, och frisk, vecka!

Monica sa...

Utan katt vill jag inte vara...Pysen är väldigt fin,nästan lika fin som vår Sigge.Hoppas att du slapp bli sjuk.På tal om måndagar så har jag tyvärr inget svar på varför man är glad när den är över.För min del är alla dagar lika nu sen jag blev friherrinna:)

Ha det så bra....Monica i gökboet som önskar dej det

gubben sa...

Måndag är bara att se till att överleva! Tisdag då känner man att livet kommer så sakta tillbaka i kroppen. Onsdag "lilllördag". Torsdag nu börjar drömmarna komma tillbaka. Fredag olw fredags mys!Lördag då lever man. Söndag då vilar man.Sedan är det tillbaka till ruta ett.

Guldkryckan sa...

Snart Fredag igen...smaskens ju :)

Kenneth sa...

våra katter gillar skåp de med men vad har du gjort med stackarns öra :)

Sladdertackan sa...

Hoppas att "stänkaren" höll dig frisk.
"Kom inte hit, det här är min hylla!" verkar den gulliga kissen tänka.

Guldkryckan sa...

Har börjat svara på era bloggar istället sen en tid..!!

Bara så ingen undrar varför jag inte svarat här..ha de gött :)