söndag 10 mars 2013

En söndag på soffan.

Jo..ska bara slappa..hade en "plan" för dagen...den sprack...och då jag inte är flexibel för fem öre så skiter jag i att ställa om mig till nåt annat...det ni alla arbetsgivare..där fick ni så ni teg va? ;)

Hur som helst...lite musik får det väl bli då:Bra låt..bra band...klassiker från min ungdom, spelade sönder kassettbandet i min freestyle så jag blev tvungen att spela in det på nytt, så bra är den.Crue..ja...videon talar för sig själv...min mor bad för min själ när denna musiken invaderade vårt hem...hon var fin morsan. :)Whitesnake...just denna videon hade jag hela spelningen på videoband när det begav sig..en av de bästa rockvideos jag haft i min ägo tror jag bestämt.

Just där mitt i allsången i denna låt brister det för David..han visste att det kanske kunde vara hans sista spelning då hans röst inte fungerade som den skulle...men han kom tillbaka....grym låt, grym spelning...ja...klassiker helt enkelt.


Ha en fin Söndag........

10 kommentarer:

Carola Paro sa...

Måste säga att jag föredrar Bruce före dessa, helt klart. Bruce Springsteen, alltså. Han är ju bäst!

Svar: Ja, hundskiten är vidrig... men ändå bättre än det andra otyget jag skrev om.

Mia sa...

En söndag på soffan är inte det sämsta... Jag tänkte skriva sofflocket... men sådana soffor finns väl knappast nu för tiden...

Sillen sa...

Hahahaha, detta var ju en del av pudelrockens start haha. Fan va bra det var. Whitesnaks Ain't No Love In the Heart Of The City var bland dom 1:a som tände hårdrocken i mig haha. Var 17 år å hade nyss flyttat hemifrån...Sen kom Status, Scorpions, Dio, Ozzy å resten e historia.Usch ja va tiden går haha. Om arbetsgivare? Jag har just nu inget att motbevisa....

Bibbi sa...

Noll flexibel och ändå jobb....

Snygt lurat Micke hahaha.... Tror att du bara ville vila idag så det så.... DET kallar JAG flexibel :)
Natti till familjen

vansinneskicken sa...

Äntligen en bloggare med bra musiksmak! Jag känner igen det där med din mamma. Min mamma var helt ifrån sig över min musiksmak. Men det fanns inget hon kunde göra. Jag blev frälst redan i 3:e klass då jag fick höra kiss. Sedan har det aldrig gått över. Och kommer inte heller att göra det!

Osloskånskan sa...

Litt ulik musikksmak du og jeg kanskje...? God søndagskveld!

Per-Anders sa...

Klämmig trikå han har, Quiet Riot-sångaren. Tänk att få komma på jobbet någon iklädd något sådant.

BP sa...

Du och jag har då inte samma musiksmak. Tur att det finns nå't för alla att gilla eller hur!!?
Å här är det 9,6 minusgrader. Om det var likadant hos dig var det ett väldigt smart drag att inte lämna soffan;-)

Livet sa...

sidorna är som vanligt spärrade så jag varken ser eller hör något, men kan utläsa av texten att det inte var något för mig ändå och vi tycker olika

men när det gäller kaffe så gillar vi lika :)

Lennart sa...

Det blev en stilla söndag för mig i går. Jag var lite seg och matt efter att ha jobbat drygt en dag extra den här veckan. Passade på att göra sånt som inte hade blivit gjort, slängde en massa tidningar i igloon, några tomflaskor och handlade lite mat. Det var tomt och ekade i kylskåpet.