lördag 6 april 2013

Slutet är nära?

Lite kaffe..en cigg..jo..efter mitt uppehåll från cigaretterna så skulle jag ju bara ta en cigg på en tillställning..kallas väl att feströka?
Tre timmar senare hade jag rökt ett halvt paket...jösses...och på den vägen är det...de följande veckorna där kände jag bronkiten komma över mig igen...oj va snabbt det gick.

Sååå...jag får lägga ner det igen...har gjort det förut...kan göra det igen...så det så.
_____________________________________________________________________________________________

Jehovas knackade på dörren för en liten stund sedan..tydligen är världens ände över oss..igen..jo..läste det i bladet här de tryckte ner i min brevlåda och besudlade mitt golv innanför dörren..funderar på att skicka ett skadeståndskrav till dem..om min äldsta katt skulle pissa på det bladet blir han säkert bannlyst i evighet..och så kan man ju inte ha det ;)BP...bilden passade bra med 740 på denna ledden...ska nog förminska bilderna i fortsättningen också...misstänker att jag nog förbrukat mitt antal av MB snart...tackar för tipset.
Ha de gött allihopOBS: Gammal bild av mig..jag var tuff på den tiden..och smal ;)

13 kommentarer:

Chribba sa...

Jag skulle inte vilja börja röka eller dricka igen. Jag tål det inte.

Mia sa...

Hmmm.... är det dags för undergång igen! Konstigt att folk verkligen tror på sådant, gång på gång, år efter år... Snacka om att vara lättlurade... :-)

♥ Carina ♥ sa...

Jordens undergång? Undrar vilken gång i ordningen? ;)
Ha en fin kväll!

BP sa...

Bilderna i den storleken är riktigt, riktigt bra!
Det är lite konstigare i blogspot med stående bilder, där jag tar 640 px (eller så undviker jag stående foton). För liggande bilder tar jag alltid 740 px, då får dom en snygg tunn ram också, som blogspot själv skapar.

Höll på att skriva - kul, äntligen en rokare till, vi är ju ett utdöende släkte. Men om du får bronkit så är det ju ingen idé att utmana ödet. Japp, då är man ensam igen - som rökare i bloggosfären Booohoooo;-)

Susanne sa...

Sv: Hahaha en sådan dörr vill jag ha ;)

BP sa...

Svar: Japp, det stämmer. Hostan håller i sig längre vid förkylningar, men där ser jag bara fördelar - man stärker ju bukmuskulaturen i stället...;-)

PS. Ska inte säga nå't, men jag har inte varit förkyld på flera år. Å alla säger ju att man blir sjuk oftare när man röker. Gud vad jag gillar att motbevisa sådana läkare/besserwisser med mera;-) DS.

Anonym sa...

om du nu visar en bild där du är tuff o smal får du väl visa en bild från idag är den då mjuk o tjock eller :)

attis sa...

Sluta röka säger jag varje dag att jag ska. Måste bara ta mej i dalen och lägga på ett kol. Dessa Jehovas blir man ju bara vansinnig på. Ha en skön söndag. Kramiz

Mia sa...

Usch ja, min rökning gick igång igen, när Johan blev sjuk. Det blev en tröst..tyvärr!
Lycka till nästa gång! :-)
Ha det bäst, Micke!

Snejky sa...

Hmmm, ganska irriterande tycker jag. Brukar aldrig öppna dörren när de kommer, inte för det att de är ovänliga men de ger sig aldrig. De tar lixom inte ett nej...

Jag skulle vilja kunna feströka, men men.....svårt e de..

Tuff grabb...hehehe
Krama dig själv & lilla frun...

Per-Anders sa...

Väldens ände..? Kanske Jehovas vittnen har nåt ihop med Kim Jong-Un...

Camilla sa...

Jordens undergång? Igen...Hoppas vi överlever denna gång...också ;)

Bättre lycka nästa gång,med rökningen.
Sv: Jo...dom hade rätt. Det blev mer snö :(
Kram!

aino sa...

bronkit och cigaretter, ingen vidare cocttail. så bra att du slutar igen.
jisses, du ser ju farlig ut på bilden, vilken tur att det var ett tag sen. jag brukar gå runt killar som ser ut så där, de brukar vara gruffiga ibland, och jag är ju en svag dam.
jorden undergång? den var väl på gång för ett tag sen vill jag minnas, men jag tror att jorden inte gick under, fast samtidigt vet jag ju inte hur man upplever döden. det kanske bara är en stor inbillning att jag lever och att jorden finns kvar, vad vet jag.
aino