onsdag 1 maj 2013

Arbetarnas dag.

Jajamen..här ska demonstreras..röda fanor och allt som hör till...eller...eh...nää..orka liksom...var det inte Kent som sjöng nåt om att socialismen är död?

Är ju inte involverad i något politiskt numera..har tyvärr tappat förtroendet för hela systemet av politik och annat..bara massa retorik för att vinna politiska poänger oavsett vilket parti man tillhör.

Nä..de visste vad de gjorde de där som mördade Olof Palme den där kalla natten 1986..de dödade inte bara en statsman..de dödade socialismen i vårt avlånga land.
Sen det mordet har samhället utvecklats till en drake som äter upp de mindre bemedlade och de som är bemedlade, med råge, får bara mer och mer i sin redan överfulla plånbok.Nåja..Valborg då undrar ni kanske hur Herr Guldkrycka firade?

Han var så trött vid hemkomst..tog ett par stänkare...tömde en tallrik med föda....sen slocknade han på soffan framför tv-n...!

Häpp...jo...det är tufft att vara arbetare i detta avlånga land....man blir trött ;)

Ha en skön 1 Maj...!

3 kommentarer:

Gubben sa...

vi var hemma så jag gungade i tackt med låtar från Amy Diamond :)! Skojar bara det blev att inhandla släpvagnen från jula.
Ha det bra på arbetarkvällen
Från Tjänstemannen
faan nu har vi lagt till med titlar, så nu har vi blivit fint folk, Guldkryckan:)!!

Susanne sa...

Låter som en skön Valborg, själv var jag på lokal och hade ont i huvudet i morse när jag vaknade ;)

BP sa...

När jag läser början på ditt inlägg så är jag glad att jag aldrig intresserat mig för varken politik eller religion. Alltså blir jag inte arg.
Visst blir man trött av "hederligt" arbete, ingen tvekan om det. Men matchen Real Madrid-Borussia Dortmund höll mig klarvaken igår. Men ok då, jag hade semester igår också;-)