tisdag 21 maj 2013

hå hå ja ja.

Jag vore ju en lögnare om jag påstod att jag kände nån motivation till att gå iväg på morgnarna här...just nu känns hela förmiddagarna som en transportsträcka till min huvuduppgift på eftermiddagarna på fritidsavdelningen.
Men snart är det ledighet ju..man får härda ut..som en riktig man ;)


Lite strul med vagnarna hem idag..ersättningsbussar som inte dök upp utan efter 30 min fick vi gå bort till vagnhelvetena igen som mirakulöst nog hade börjat gå igen utan att man meddelade nåt..tackar mobiltelefonens skapare för alla mobiltelefoner med internet...annars hade man väl stått där ännu och sett dummare ut än vanligt ;)


På Fredag startar karnevalen i området där..då blir det folkfest..hoppas de får kul..själv kommer jag att återvända till min egen förort och för en gång skull inte utföra nåt föreningsarbete eller extrajobb av annan karaktär..jag ska inte lägga mig på soffan, jag ska istället ta sats från ytterdörren och SLÄNGA mig in i rummet och upp på soffan..så det så ;)


Snart dags för ballonger här uppe igen..vet inte när deras säsong startar, men det måste väl snart vara dags, hur som helst..vackert är det.

Snart även dags för lite turer ut i skärgården igen...då blir det att ha fullt batteri i kameran igen och ett rensat minne...snart...snart.!

På återseende...ha de underbart.

7 kommentarer:

Sillen sa...

Själv hemma från jobbet, så brakförkyld. Men min äldsta fyller 22 idag å jag hade lovat kinamas, som hon tycker e bäst. Var genomsvett innan jag kom hem igen. Blir nog hemma hela vecka utan att skämmas. Ibland e soffan bara så gooo.

Ha det gott.

BP sa...

Så du hade också strul med kommunikationerna idag. Samma här! Join the gang!
Härliga bilder du tagit, den med ballongerna är min favo. Förstår att du gillar den synen. Här flyger dom ibland rakt över husen. Mäktigt att fota faktiskt!

Åsså var försiktigt med hoppet från ytterdörren. SOS numret är 112 - just i fall att alltså;-)

Livet sa...

härligt med storslagna planer ;-)

Hoppas hemfärden blir bättre

aino sa...

håhåjaja... arbetet härdar dig alltså. men du har fina planer för ledigheten... den egna soffan är klart bäst!
och vilken tjusig bild på ballongerna! det ser så majestätiskt ut med ballongerna på himlen, tycker jag. fast vete sjutton om jag skulle våga mig upp i en.
härda ut, snart fredag!
aino

Monica sa...

Nu har jag läst och begrundat. ...alltid lika trevligt att titta in hos dig. Önskar dig en fortsatt bra afton. Vi hörs!

Osloskånskan sa...

Du har en underbart vettig fru!

Snejky sa...

Åhhh, skärgården. Det är så mysigt att ta båten ut & bara finnas till.
Tösen min bodde ju på Hälsö förut, så där var man en del. Men ska snart ta tur dit med tösens barn & kolla om det finns krabbor...hihihihi
Kramen