måndag 20 maj 2013

Måndag kväll.

Jo..de sista måndagarna har jag känt en existentiell ovilja att jobba över huvud taget..men det brukar gå över...vid hemgång nån gång ;)

Massa skit i området just nu där borta, började i fredags...sådant har ju en tendens att sprida sig till ungarna i skolan....fredags? Ja...misshandel eller nåt och skottlossning efter det......fullt av poliser i området nu...kommunisterna tar tillfället i akt och har ett sk torgmöte för att få ut sitt budskap: "Det är samhällets fel"...jo...visst är det så...eller iallafall segregationen som ju lever en blomstrande tillvaro i vårt avlånga land.

Nä..hoppas det lugnar ner sig :(
Ha en fin vecka nu allihopa.


EDIT: Ett förtydligande...tycker det är bra att åtminstone ETT parti vill göra något..! :)

5 kommentarer:

BP sa...

Önskar dig också en fin vecka, även om den inte började bra.
Det verkar vara mycket bråk i ditt område. Det är ju alltid några som förstör för alla andra.
Om du bor i stadsdelen som börjar på H så läste jag precis att det genomfördes en manifestation på Htorget, arrangerad av Rättvisepartiet socialisterna.

- Manifestationen genomförs framförallt för att ta avstånd från den våldsutveckling som varit och visa att de boende står upp mot våldet och vill ha ett tryggt Hammarkullen.

Är det Rättvisepartiet som du kallar dör "kommunister"?! Eller har jag fått det om bakfoten.

Gillar inte demonstrationer egentligen, men om man värnar om sitt bostadsområde kan det väl inte var fel eller...

Eva Trillian sa...

Kanske kan man säga att det är samhällets fel - vi är ju samhället ... kanske sköter vi oss inte alltid som vi borde. En del mer så än andra.
Är det oroligt på skolan så det känns otäckt? Då är det ju extra svårt att hitta arbetsglädje ... Skickar över lite ork ;) mentalt! Hoppas det kommer fram!

Mia sa...

Utan att vara insatt förstår jag det inte är någon rolig situation. Hoppas det snart lugnar ned sig och att din arbetsglädje håller fram till semestern. Den är väl snart dags för den!??

Livet sa...

Finns inget som ursäktar deras beteende

tycker jag

:)

krulli sa...

Segregation skapar otrygghet som skapar hopplöshet som skapar oroligheter. Alla måste kunna ha en chans att lyckas i alla fall och inte vara dömda på förhand på grund av ras, hudfärg eller religion.