lördag 18 maj 2013

Lördag.

Häller upp en kopp kaffe här då, drar en ny snus in under läppen och konstaterar att ett gigantiskt grattis är på sin Plats..Lennart har förlovat sig med sin A denna dag...härligt Lennart...ha en underbar förlovningsdag och grattis. :)


1993 förlovade frugan och jag oss, 1995 gifte vi oss..och på den vägen är det..ända till vägens ände som förhoppningsvis ligger långt in i framtiden.

_______________________________________________________________

Jo..det tog mig 2 timmar och 18 minuter att diska av allt porslin på föreningen och torka ur alla skåpen, så nu har man fullgjort sin plikt på det området för denna helg...fy i helsike va trist det är att diska :(
Men nu är det gjort...dock har jag vissa klagomål jag ska ta med styrelsen vid nästa möte...kaffet var slut...va f...tänkte jag...fick ta en kall dricka istället...men likt Pippi långstrump då..Utan kaffe försmäktar jag på denna eh..förening..var det inte nåt sådant ungen kläckte ur sig?


Pippi ja...kriminell far som försörjde sin dotter med guldpengar han skaffat genom sina piratdåd..en liten dotter som spöade upp både polisen och socialtjänsten...ja sjuttan...det var bättre förr ;)


Men nu...kaffe....ha en skön helg i stugorna.
Universeum

9 kommentarer:

Sillen sa...

hahahaha, det är sant som det är sagt.

Ser att du vart när mina hemkvarteer..

Ja du Micke det är en bra fru du fick. Var rädd om henne å varann.

BP sa...

Jamen - har Lennart förlovat sig. Så himla kul för honom och hans A. Hoppas nog bara att de två klarar av alla "svårigheter" också. Lycka är dom väl förunnat!
Hoppas du får bra betalt för att vara diskare i föreningen. Personligen älskar jag att diska. Allt blir ju skinande rent med en levande diskmaskin (bättre än maskinvarianten till och med ibland) och det tar mindre tid än att laga mat;-)
Ha en skön kväll nu ... framför ESC antar jag som 99,9% av den svenska befolkningen antar jag.

Mia sa...

Att diska för hand kan vara en stund för meditation, men det klart, man vill ju inte meditera hur länge som helst där i diskbaljan!

annika sa...

Har ni inte diskmaskin i föreningens lokal?! Som enligt konstens alla regler lär vara mer miljövänligt att använda än att handdiska. Å en sur Micke som blivit utan kaffe är väl snudd på miljöfarligt?!
Trevlig lördag på dig!

Gubben sa...

Oj frugan och jag forlovade oss -83 gifte oss-89.

En sak med disken, hur många av våra fruar kan exakt tala om att de stod vid disken i 2 timmar och 18 minuter? Detta att kunna återge tiden exakt är bara vi män som kan:)!!

Ninni sa...

"utan snus försmäktar jag på denna Ö "
Ha en skön söndag, kram

Eva Trillian sa...

Diska går ann ... stryka är en däremot en plåga? Ska vi byta tjänster? ;)
Hoppas din helg varit skön i värmen! Helgen kunde ju varit liiiite längre - vad skulle de ta bort annandag pingst för? *suckar*

Camilla sa...

Grattis till dom nyförlovade.
Vi förlovade oss 1995 och gifte oss 2000 :)
Underbara Pippi :)
Kram!

♥ Carina ♥ sa...

Åh herregud! Tänk om man haft den där besten utanför sitt köksfönster ;)
Föreningen borde köpa in en diskmaskin, ta upp det på nästa möte vetja! ;)
Ha en fin vecka!
Kram