måndag 13 maj 2013

Nä...

vilket skitväder :(

Och i detta ska man ut i morgon med några knoddar...jo...vi ska se på fotboll en timme i morgon bitti...förmodligen ute då....det är väl höjden av all djävligt va?
Jag gillar inte regn...men det finns en sak jag gillar ännu mindre: Fotboll...urk o fy i Hälsingland.

Men..naturligtvis kommer jag stå där som en god förebild och hejja på de som spelar..försöka peppa våra knoddar med uttalanden om hur härligt det är med fotboll....fotboll förbrödrar...jo...det kommer jag att göra...snacka om fair play kommer jag också att göra...att man inte ska kalla domaren för Domar-Djävel även om han är tappad bakom en vagn och har ögonbindel...närå..fair play.

Sen ska vi på ett typ av museum...Universeum...har nästan klippkort där nu då skolan nu för tredje gången skickar dit mig med elever...jo...har inte tappat bort någon där ännu...vore väl attan om man inte ska lyckas få med sig alla därifrån även i morgon.

Men som sagt...ett satans väder är det...urk. :(

Tillönskar er en god fortsättning på veckan...det ska jag ha..f.o.m Onsdag ;)4 kommentarer:

annika sa...

Men Micke - fotboll är ju kul! :) Å glöm inte bort att berätta att man ska känna att det är kul att spela fotboll! Annars är det kanske inte ens grej...Rutin är aldrig fel - men ibland kan det bli lite mycket även om det väl är ett rätt juste museum?

BP sa...

Fotboll! Yessssss!!! Som gammal målvakt avundas jag dig dagen sysslor! Måhända att vädret är skit, men det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder.
Avis är jag, väldigt mycket! Vill stå brevid och skrika uppmuntrande till knoddarna. I stället sitter jag på bussen på väg till jobbet:-(

Anita Lundvall sa...

Tack för titten på min blogg
mvh Anita

Lennart sa...

Jag hamnade mitt i regnet när jag gick hem i går, blev helt genomblöt! Och det bara när jag gick från hållplatsen och till min port. Fast så regnade det ju på snedden! Tack för ett härligt telefonsamtal tidigare i dag. Har berättat för A om det.