tisdag 14 maj 2013

Nä...!

Blev inte så mycket fotboll..fast jag såg några domare..eh..tjejdomare...där ser man ;)
Vi var på RBU där och kollade lite..en organisation som arbetar för att låta barn med funktionshinder få utöva nån sport...bra grej.

Sen blev det Universeum för hela slanten:Jo...änna grant på nåt vis...massa djur på det stället...nice..ungarna älskade det...jag med som var där för tredje gången...nice.Jodå..även ett akvarium behöver ju städas...!
Kom ju gående där för att fota lite fiskar när jag råkade kika lite neråt...haha..höll på att ramla baklänges ju :)


En helt ok dag...såg lite fotboll på avstånd bara...de hade roligt tror jag...det lät så iallafall ;)

Men nu blir det lite vila...är ju tre dagar för mycket kvar av arbetsveckan här...hade lätt kunnat orka med en veckas semester..men...tids nog så...!

Tillönskar eder en trevlig kväll.

På återseende.
6 kommentarer:

Susanne sa...

Universeum var jag på för typ 10 år sedan, minnet var att det var himla skojsigt.

BP sa...

Vilka fantastiskt fina bilder du tog! Riktigt vassa så man verkligen ser var du har befunnit dig idag!
Synd att det inte blev så mycket kickande, men du gillar ju inte fotboll så;-)

Carola Paro sa...

Universeum är helt fantastiskt! Jag gillar verkligen det stället! Synd bara att det är så hiskeligt dyrt...

annika sa...

Verkar som din dag blivit rätt okej ändå!
Å det är så bra när tjejer kliver fram i domarledet! Här har vi haft en j-la dåre i en klubb som lyckats skrämma slaget på flera lovande kvinnliga domare! Så de la ner sin domarkarriär. Å då var han själv tränare för ett damlag!

Christina sa...

Alla yrken har väl sina för och nackdelar.Håller med dig.Univerium plus,fotboll minus.Jag har bara varit på Universium en gång.Kanske dags att pallra sig dit igen.

Carola sa...

Svar: Självklart hör det till barndomen att vilja vara stor, samtidigt är man inte stor. Inte på samma sätt som en vuxen individ. Det blir helt olika villkor. Och då träder vuxenvärldens ansvar in, det är vi vuxna som ska se till att barnen inte sexualiseras, att de inte får för sig att de inte duger om de inte ser ut på ett visst sätt, har vissa kläder, är smala... Jag menar, det finns ungar som är 6-7 år som bantar för att passa in. Barn som inte har något fett på kroppen, de är bara inte exakt lika byggda som den mest populära i klassen, de kanske har hört att låren inte får gå ihop o.s.v. Och det uppmuntras när man hela tiden bekräftar barnens utseende istället för den person de är, just den specifika individ som barnet faktiskt är. Och barn kan inte hantera de krav som omgivningen ställer på dem samtidigt som de hela tiden strävar efter att behaga, passa in. Jag tycker det är fel att då vissa uppmuntrar ett beteende som på sikt leder till att vissa löper en ökad risk för ätstörningar, vissa att tro att de är till för att behaga andra, jag tänker då flickor som får lära sig att de är till för pojkarnas nöje o.s.v. Nej usch för sådant.