tisdag 16 juli 2013

I förberedelse inför gräsänklingstid.

Jorå..frugan drar iväg ett par tre dagar eller så nästa vecka..så då gäller det ju att hitta på nåt..tryckte hem denna på postorder då..TV-serienörd som man ju är ;)


Har funderat på att köpa in den länge..varit på gång några ggr..men det har kommit annat i vägen...men nu så..äntligen..nu är det dags.
Räknar med att den kommer senast Måndag då just innan frugan sticker.
Ska kolla hela serien i ett enda maraton..precis som det ska vara..!
52 avsnitt? Nja...vi får se hur det blir med maratonet där..men uppdelat på ett par dagar ska det nog gå.Zenith har funnit sin plats här i livet...ingen idé att hejda honom längre..bara att stå ut..putta undan hans tass ibland när han råkar sträcka ut sin tass och trycka på alla tangenter han kan..värst blir det när han lägger huvudet över hela tangentbordet...ja..då händer det mycket i datorn..vet inte vad alltid..blir att starta om eländet...men det är ok...fast jag låter lite underlig då..tapeterna ramlar av väggen..det ryker i rummet av alla "grodor" som plötsligt hoppar omkring överallt...hornen som växer ut i min panna tar 20 min att slipa ner..jaja..men söt är han ju kattfan ;)

Men nu får jag nog börja med maten...är ju hungrig jag...ha de fint därute.

7 kommentarer:

Christina sa...

Känner igen det där när man blir själv.Här ska snart gubben och ungarna åka iväg på sin årliga fiskesemester och då springer jag ner till videobutiken och hyr alla tantfilmer som han vägrar att titta på.Sen så äter jag bara skräpmat i tre dagar och lever tonårsliv.

BP sa...

Det syns på Zenith att han är full i fan om man säger så. Hans ögon avslöjar liksom hans tankar;-)
Så du är gräsänkling snart igen! Ni två verkar då verkligen inte nöta på varandra. Ett perfekt äktenskap med andra ord. Finns ju inget värre att ständigt göra allting tillsammans och nöta ut varandra!

Mia sa...

52 avsnitt??????? Är du gaaaaalen????? Typ drygt 2 dygn....*gäspar* :-)
Hihi, känner igen det där kattbeteendet från min Siri, visst är det härligt?? *L*
Ha det bäst fina Micke o hälsa frun innan hon sticker iväg!!

Micke sa...

Gött med en maratonserie. Mycket nöje när den kommer! :-)
sv:
Nä, en lagom balans är alltid bäst. :-)

Camilla sa...

Ååå vilken söt kisse!
Men...har du tid och se på serien då frugan är borta? Är det inte då du ska städa,skura, tvätta och laga en massa mat? ;)
Kram!

Anonym sa...

är det där nått o se ? kissen är fin

Susanne sa...

Gissar att du hoppas på dåligt väder ;)