torsdag 18 juli 2013

Snart helg ju.
Är ju ganska fint här där man bor..mycket grönt..skog..jo..vi har det ganska bra här ändå när man ser det på det viset.

Bild nummer 1: Vår fotbollsplan och huset längst bort är det som jag råkar bo i, ser ni byggnadsställningarna?
Ett fasligt liv har det varit sista månaderna, tog en stund tills de kom till vårt vardagsrumsfönster för att borra, hamra, borra lite till och sedan fylla igen med nytt murbruk så att tegelstenarna fick fäste på nytt.
Ett fasligt liv har det varit, men nu är de klara verkar det som, bara lite finlir...jag är tacksam..mina öron likaså ;)


Bild nummer 2: Där kan man skymta vår lekcontainer som fyllts med leksaker för ungarna i området, 6 dagar i veckan är det öppet, idag var det vårt pass på föreningen, således har undertecknad guldkrycka tillbringat 4 timmar ute i solen, fast efter halva tiden tog solhelvetet kompledigt eller nåt...började blåsa lite..men..vid avlösningen 16:00 var den tillbaka från ledigheten.

Jo..det känns som man gör en bra grej för ungarna, i slutändan är det ju bra för hela samhället antar jag, minskad skadegörelse är ju värt en del tydligen..men detta är kul...så lite självisk är man ju allt ändå ;)

Bild nummer 3: Där skymtar man områdets odlingslotter..något som verkligen uppskattas av oss boende, ja, de flesta av oss iallafall, kan ju inte tala för alla förstås.
Men de där odlingslotterna är på nåt vis något som utmärker vårt område, bland det första man ser när man rundar spårvagnen och träder ut från hållplatsen.
Vi får väl se om de får vara kvar efter alla dessa år...pratas om nån byggnation som ev kan vara på gång...vore fint om de lade det på andra sidan torget istället...jag vill gärna ha kvar dessa.

Men nu ska jag göra våfflor här...frugans order ;)

Ha de bäst allihopa. :)


2 kommentarer:

Rantamor sa...

Verkar väldigt tomt och lummigt skönt där du bor, men du får väl ordna lite livat nu till helgen...
tjooohooo...

Tjingelingen från Rantamor.

Susanne sa...

Vilken kanonidé med lekcontainern.
Sv: Är du intresserad av kvinnligt mode så är Femina något för dig ;)
Ha det gott =)