lördag 28 september 2013

Att dra nytta av växtriket.

Jo..tobak är ju en växt..hade nåt inlägg här för ett tag sedan..ingen skatt på växter ju..ett kg för 199 spänn..lite jobb inkl svordomar och två tre svettdroppar i pannan (minst)..sen har man tobak för ett tag.


Lagom stor förpackning..det som står på paketet förutom namnet på produkten kan jag inte se riktigt vad det står..får skaffa glasögon..men jag tror det står nåt om hur gott det är och hur nyttigt det är..men jag är inte riktigt säker ;)


Man fyller plastflaskan där med lite drygt sju centiliter vatten med en krydda i om man vill ha, det är den lilla flaskan det..20 spänn..kan vara värt det men inte nödvändigt, det ryker ändå ;)

Sen häller man det i påsen där med tobaken..jag tog ut det mesta och fyllde om vartannat med vätskan och tobaken igen tills allt var tillbaka i påsen..nu ska det stå ett dygn minimum..sen är det bara att skära allt i kvarnen jag har sen förut..detta ska enligt instruktionspapperet räcka till 1100 cigg..räkna själva..en rejäl vinst ekonomiskt.
Men nu ska jag ta och fixa lite middag strax...får se vad man hittar på.

Ha de bäst och på återseende.

3 kommentarer:

Christina sa...

Lte huhållstips är alltid välkommet...hehe!
Ha en bra helg!

Mia sa...

Men Micke! Har du blivit blivit vegetarian???? ;) Nä men allvarligt, det var ju en himla prisskillnad om man säger så, jämfört med köpta cigg....
Ha nu en goer kväll.... *L*

BP sa...

Ahhhh, öhhhhh, mmmhhhmmmmmm ja alltså. Men du - hur smakar dom? Alltså jag menar som Marlboro Light (= gott) eller Blned/commerce etc (= äckligt)