tisdag 26 november 2013

Hembesök.

Jo..så satt man ju då där i morse i sina kallingar..tog en kaffe..en cigg...& kollade morgonnyheterna..sen rasade taket ner..nästan..fan..polisen slog till på våningen under här.
Det var precis som på film..en hög poliser stormar in i en lägenhet efter uppbrytande av dess dörr..med automatvapen och sköldar vrålande som besatta...jösses..först trodde jag det var granngubben som blivit utslängt av frugan sin och han försökte ta sig in igen..men icke.


Uppgången bredvid fick också påhälsning nånstans...så nu ikväll byter man ut dörrarna..de var änna sönder ;)

GP

Satte kaffet i halsen där...men det får väl gå ;)Ha en skön afton...det ska jag.


6 kommentarer:

BP sa...

Nu läste jag GP. Suck - det är ju nästan barn. Fy f*****n! Dags att flytta kanske... Åt andra sidan behöver du inte ens sätta på tvn - du har thrillern irl nära dig;-)

Gubben sa...

Såg lite på nyheterna om vad som händer i Göteborg. Läskigt . fast är det inte bra att det städas upp lite bland "gängen"? samtidigt så håller jag med BP, de är ju nästan barn.

Eva Trillian sa...

Fy, så läskigt! Inte vad man väntar sig när man sitter i godan ro och med en kopp!
Många kanske hade klarat sig från att komma i det här läget om de hade fått vara just barn. Satsa på ungarna när de går i skolan - DET borde man göra. Det är liksom billigare än polisrazzior!

badtant.bloggo.nu sa...

Men kära nån vad spännande saker du får vara med om till frukost. Men känns det inte lite läskigt?
Onsdagskramen

Susanne sa...

Ojjj vilken spännande morgon.

Mia sa...

Som en thriller... men det är en aning skillnad att titta på en rysare på film eller TV än att ha det inpå bara skinnet, nästan... Endast litet trä finns emellan er.

så här långt gånget tror jag att jag förstår vad det var för razzia det handlar om, det du skrev om....

Var rädd om dig och din fruga! ;-)