lördag 23 november 2013

Nu är det jul igen...nästan.

Jo..efter en tur i området med reklam för vår julfest på föreningen är det nog läge att inta soffan.
Kallt ute ju, grått och trist, skulle hellre befinna mig i Tel Aviv som BP..jag fryser ihjäl här i denna avkrok av världen ;)


Hade ju tidigare på morgonen tänkt mig en tur till stan för att kolla lite andra skor då och lite annat..men.....alla spårvagnar var inställda pga spårarbete..borde ha vetat om detta..men jag har missat det totalt..orkar inte ta ersättningsbussarna heller..skumpade fram på en ersättningsbuss hela sommarlovet till jobbet...har fylld min dos av sådant skumpande kände jag ;)

Jag är trött..ska se om inte lite framtagning av julgrejerna kan pigga upp mig lite..snart 1 advent och då ska allt ställas fram..granen ska placeras ut i det guldkryckianska hemmet för att sedan varje dag få en juldekoration upphängd i sig fram till julafton..en egenhändigt ihopsnickrad jultradition..tycker jag borde få åtminstone ett omnämnande av Nobelkommittén för detta om det inte finns nåt Nobelpris för denna kategori...det borde i så fall instiftas ett sådant och jag borde bli del av denna kommitté på livstid.

Eller hur?
Dags att bege sig ner i källaren o hämta upp julen..denna hade jag redan i lägenheten..nu kör vi.

Ha en skön avslutning på veckan gott folk.

10 kommentarer:

Gubben sa...

Sitter just nu och lyssnar på Happy X-mas. god jul !

Nina Lindh sa...

Känner mig inte orka julpynta. Jag ska jobba som fasen i tolv dagar i sträck nu. Fy Fabian!

Men... känner jag mig själv rätt är jag uppe sent, sent, och får fram grejorna ändå. Sitter och nickar på jobbet istället.

znogge sa...

Ett riktigt festligt sätt att ta sig an en julgran! Kul att se hur den bara blir finare och finare ;-)

Trevlig lördagskväll!

Mia sa...

Jag nominerar dig härmed till detta Nobelpris!!!! ;-)))
Ha en fin kväll i adventsmyset....

BP sa...

Alltså med tanke på att du är kille har du förvånansvärt bra framförhållning;-)
Kul idé med att smycka kranen med en grej varje dag till den 24 december, den idén borde du få Nobelpriset för.
Tack för omnämnande i inlägget. Vi hatar allt vad vinter heter och fösöker alltid att sticka bort för att förkorta smärtan som kylan framkallar hos oss;-)
Här firas ju Hannukkah i stället för jul under åta dagar med start den 27 november. Har ingen aning vad som väntar. Riktigt spännande:-)

Snejky sa...

Japp, det ska börjas i tid...hahahaha
Hos mig blir det inte så mycket julpyntande, då var det annat när barnen var små..
Men stakarna ska fram...& alla härliga ljus.....
Kramen till Er.....

Ninni sa...

Jag är inget fan av Julen men jag gillar att ta fram adventsbelysningar. Klart jag såg Så mycket bättre Jättebra tolkningar! Fast Ken förstår jag inte riktigt han gör ju om låtarna totalt. Ha en fin söndag ♥

Ninni sa...

Jag är inget fan av Julen men jag gillar att ta fram adventsbelysningar. Klart jag såg Så mycket bättre Jättebra tolkningar! Fast Ken förstår jag inte riktigt han gör ju om låtarna totalt. Ha en fin söndag ♥

♥ Carina ♥ sa...

Vilken rolig tradition med julgranen :)
Mina lådor står fortfarande orörda. Annat som kommer emellan, skidskytte tex som börjar nu :)
Ha en fortsatt fin söndag!
Kram

aino sa...

kul med julgranen. men fy , avskyr egentligen juldekorationer och hela baletten. men julgran, stakar och lite annat blir det iaf, har ju en gubbe som gillar traditioner. men granen kommer inte in förrän den 23. och ingen pynt heller mer än stakarna. nä,nä. och ut åker rasket så fort som möjligt, dvs tjugondag knut.
aino