lördag 8 mars 2014

Ordning och reda.

Jodå, undertecknad är förtjust i detta med ordning och reda, åtminstone när det gäller städning, så denna förmiddag tillbringades med dammsugare och skurvatten en timme eller om det var två.
Så nu är lägenheten städad och frugan som är ute på bowling med familjen kan komma hem och bara slå ner arselet framför datorn utan att behöva göra något mer ansträngande denna Lördag.


Men städning gör ju åtminstone mig hungrig, så jag gjorde en deg samtidigt som jag städade, simultanförmåga ni vet, och gräddade sen en ordentlig Pizza åt bara mig, god var den också hör och häpna ;)

Men någonting får jag väl ta och fixa åt frugan också lite senare, är ju internationella kvinnodagen tydligen, vet inte om man firar det eller om det bara är en dag likt så många andra som bara passerar revy och sedan är...borta...! ???
För nån nytta för något de kallar jämställdhet har det väl inte direkt...eller kanske det har det?
Kan nån upplysa mig om hur det är på det frontavsnittet?Har ju diskat också, bilden är dock från ett tidigare tillfälle men det ser ungefär likadant ut varje gång jag diskar, jag borde få nobelpriset i arkitektur, se hur fint jag staplar disken, frugan skakar bara på huvudet åt sådana här byggnationer, fattar inte varför? ;)

Ha de gött nu.

12 kommentarer:

Rantamor sa...

Ska åxå baka pizza här idag ikväll kanske det heter.
Först ska jag klippa till Rantafar sen blir det bastu och då får pizzadegen jäsa medan vi bastar och sen ska det bli en kvällspizza.
Väldigt näringsrikt !!!! Men gött.

Va duktig du va på att stapla disk, här är det mest Rantafar som staplar...i diskmaskinen.

Tjingelingen nu igen.

BP sa...

Alltså den pizzan såg himla god ut och den hade nog räckt till två, minst, åtminstone i vårt hushåll;-)
Kvinnodagen tycker jag personligen är bara larvig, ge mig en mandag, då kan vi snacka om du förstår vad jag menar.
Du skulle kunna vara tvillingbrorsa till min man. Han är också diskarkitekt. Avundas honom, för om jag gör sådana konstruktioner rasar de bara;-)

badtant.bloggo.nu sa...

Det var inte illa....byggde du med lego då du var liten? Kvinnodagen struntar vi i. Tror att det är bäst att jag lagar maten själv.
Ha en skön kväll.

aino sa...

hahaha… jag har glömt att det var kvinnodagen, för jag har stått och lagat en del av middagen, som står i ugnen nu, och ska laga mer. och gubben… han är i sitt arbetsrum och gör… vad?… han har nog också glömt kvinnodagen… hrrmm…
men jag har stjälpt i mig ett par glas vin iaf… så jag har firat utan att veta modet… hahaha…
aino

Eva Trillian sa...

Mums! Rent i huset och god mat - inte illa! Önskar att jag kunde säga detsamma ;)
Men, jag ska väl inte klaga; gav mig ut på promenad i stället ... det var också bra! Vi hade sol för första gången på vad som känns som evigheter!
Vi är många diskarkitekter :) Starta en klubb?

TantGlad sa...

Pizza sååå gott. Jag älskar ju allt onyttigt och inte blir jag nå fet heller hmmmm....konstigt detdär *ler*
Ja disk är ett rent helvete, och inte vet jag om det är lättsammare att stoppa in disken i maskinen heller, för det blir ju en massa förarbete.
Kvinnodagen ja.....det finns ju dagar för allt, och jag tycker nog vi alla har våra dagar alltid.
Mello nu! Röstar på Ellen naturligtvis, men det finns ju andra som är bra åxo.
Ha nu en jättefin fortsatt kväll, och tack för titten hos mig.
Lördagskramen!

Peranders sa...

Ser ut som en härligt god pizza. Den är du väl unnad efter att städat lägenheten.

znogge sa...

Det var en imponerande formation! Rena installationen ;-)

Susanne sa...

Wow, pizzan ser kanongod ut.

Mia sa...

Haha, var glad att hon bara skakar på huvet ;) Men hon vet säkert att uppskatta det du gör, du är ju förbaskat duktig!!!! Det är inte så att du har nån ensamstående farbror, ja morbror eller nåt liknande går också bra...
Kram på er där nere!

Ejris sa...

tror jag skickar sonen på Kurs hos dig i stapelbyggande av diskställ=)).....för han anser att det som itne får plats i ett lager får inte plast o lämnas på bänken! hmpf

Miah sa...

Pizzan ser finfin ut... den behövde du säkert efter städningen.

Aha, du är en fen på att städa.... Du får gärna städa hos mig ifall det kliar i fingrarna när du själv har det rent och fint... ;-)