torsdag 22 maj 2014

Torsdagsmys.

Nja, vete sjuttan, men gott är det att fredagen syns komma över backkrönet i alla fall.

Turbulent på jobbet denna veckan, fotbollar som flugit lite som de inte ska vilket resulterat i att en ur personalen avfördes till sjukhuset med ambulans.

Vattenkrigen avlöser varandra, personalen låser toaletterna för att förhindra upphällande av "ammunition" i behållare av olika slag, petflaskor, plastpåsar, ballonger och papperskorgar, uppfinningsrikedomen är oändlig.

Jo...det går vilt till ibland.

Snart sommarlov...ser fram mot detta...blir ju ett avslut på detta läsår tillsammans med "min"grabb...vi ska grilla sista dan, fläskkarré med ishavssallad och Fanta apelsin som man får köpa in själv...läskedryck är ju förbjuden i skolan...men vi ska ju inte vara på skolan så va sjuttan...fläskkött får man inte heller...jaja...vi fixar det själva

Många förbud i skolvärlden, med all rätt förstås, man förstår ju att tandläkaryrket har en framtid när man ser ungarna slafsa i sig kilovis med godis på skolan varje dag...fan...man har valt fel yrke helt klart ;)

Men nu ska jag ta mig en "kall" tror jag...jo..det gör jag.

Ha så gott därute. :)


Mjau ;)6 kommentarer:

BP sa...

Det verkar gå vilt till på din skola - vårruset kanske man kan kalla det. Nu förstår jag att du inte gillar fotboll;-)
Sedan står jag som ett levande frågetecken. Ishavssallad låter sofistikerat, betydligt smarrigare (antar jag) än isbergsvarianten. Å fläskkött är alltså inte tillåten i skolan p g a de muslimska barnen som går där eller?!!! Om så är fallet kan jag tycka att vi faktiskt lever i Sverige, å det finns kanske svenska barn som gillar fläskkött. Biff och fläsk borde erbjudas tycker jag då... å jag gillar inte ens gris speciellt mycket, men det är lite av en principfråga för mig...
Å din knodd är då uppenbarligen en svensk kille eller...

Gubben sa...

Tandläkare skulle man blivit ��! Så det är full fart på dina små " änglar". Skönt att de ser till att du kommer njuta av sommarlovet.

badtant.bloggo.nu sa...

Vi nere på badis märker oxå av att barna börjar bli lite skoltrötta. För nu kan vi snacka om vattenkrig i duscharna. En kall till hockeyn är nästan ett måste.
Ha en bra Fredag.

Kenneth sa...

Tittar förbi för att säga Hej och passar på att önska en trevlig helg samtidigt

Micke sa...

Låter som du jobbar på en vild skola.
Men nu har helgen kommit så nu kan du njuta av ledigheten. :-)
sv:
Tack så mycket! :-)
Ja, Puttgarden brukar det bli här också. Hojta när det är dags för dig. Man vet ju aldrig, kanske är det samtidigt som vi planerar en tur. :-)

znogge sa...

Jag tycker att flera av förbuden är urtöntiga! På min skola är det i alla fall fritt fram för fläskkött. Tack och lov säger jag bara.

Tack och lov jobbar jag dessutom på en lugn skola vilket har sina fördelar det med ;-)

Trevlig helg!