fredag 19 december 2014

Och där var det Fredag.

Skolavslutning inför jullovet....thats it....nu kan de ta ledigt de flesta knoddarna så att en annan kan få lugn och ro Måndag Tisdag nästa vecka...arbetsro är guld värt. ;)

Mycket som ska göras nu innan jul...maten anlände under förmiddagen via Coop Online...frugan ordnade detta så att hennes utarbetade make bara behövde lägga sig på soffan när han kom hem...bra kvinna det där ;)
Men visst..städningen ska ju klaras av under morgondagen...det har jag åtagit mig och ska utföras minutiöst så att hela hemmet glänser...eller nästan iallafall...så jävla noga är det väl inte..men rent ska det åtminstone bli har jag planerat.

Själva då?
Är ni klara med det mesta eller har ni en massa kvar innan jul...man kanske borde satsat på en resa som BP?
Låter riktigt trevligt tycker jag...och lugnt.
Är inte avis alls...gillar ju julen jag...men man borde kanske prova detta med en avkopplande resa nån jul iallafall.Teskedsgummans julkalender...why not?
Ha de gott. :)


16 kommentarer:

Herr Nilssons Fru sa...

Ja jösses vilken guldkvinna du har där hemma:) jag har lärt mig ta de lite piano, allt löser sig endå. Vi ska ha huset fullt o de blir underbart o vi hinner vad vi ska. Jag har ju rätt mycket fritid så att saga :) städa är väl egentligen bäst att göra efter:)

Nästa år firar vi inte med barnen så då vore det skönt att göra som BP, packa en väska, åka iväg o bara njuta...Kanske till ishotellet där uppe i norr :) eller solen i söder.
Ha de så gott nu i jul helgen. God Jul.

Kramiz

BP sa...

Hahaha! Tackar ödmjukt för den länken Guldkryckan:-))))
Du vet frugan din är ju pensionär om jag minns rätt, å då är det inte mera än rätt att hon skämmer bort dig som är hårt arbetande heltidsanställd på kommunen. Ja menar du satsar ju all din kraft på framtiden. Vad jag menar är att det är ju dina ungar som ska betala frugans pension i framtiden - ja din också för den delen;-)

Tycker faktiskt att frugan din borde även ta hand om städningen. (Hos oss är det nog ingen som har det ansvarsområdet märkte jag idag när jag trampande på - äsch, glöm det;-)

Jul och andra högtider är liksom inte vår grej. Men att det blev Benidorm (för fjärde året i rad) är ett olycksfall i arbetet faktiskt. Vi kom ju av oss med den politiska situationen i Jerusalem. Vi fegade ur helt enkelt. Man vill ju leva några år till om du förstår vad jag menar...

Njut av livet den här helgen, julmaten som du gillar och frugan som du verkar älska:-)))))))
Kram och skål:-)

Gubben sa...

Håller med att det skulle vara skönt med en resa någonstans över julhelgen.

Steve sa...

Skönt att få läsa ordet arbetsro, som motvikt till stress och "gå in i väggen". Bra att ni fördelar sysslorna.
Arbetsfördelningen är av förklarliga skäl något snedfördelad här, men det fungerar väl ändå så vi ligger bra till i förberedelserna.
Jag brukar aldrig säga aldrig, men resa bort. Aldrig.

Eva Trillian sa...

Städning ja ... visste att det var något jag förträngt ;)
Det blir nog jul i år med. VI har den lugnaste varianten som man kan ha - tre hemmanjutare som ägnar sig åt vila och god mat :) Ser fram emot lugna sköna dagar med en promenad eller två i (förhoppningsvis) vackert väder!
Önskar dig en skön helg och bra jobbdagar innan en fin jul :)
Kram

znogge sa...

Det är mycket som inte är klart här men det lär väl bli jul ändå ;-) Jag gillar julen så hittills har det inte varit aktuellt med någon resa. Men ett nyår hälsade jag på dottern i Egypten :-)

Ha en bra kväll och städa flitigt i morgon!

Rantamor sa...

Men nu har du välan ändå jullov ???
Jag menar du jobbar ju på skolan...
Hoppas att du har en finfin lördagkväll..

Tjingelingen från Rantamor.

Veiken sa...

Här är det jul light som gäller! Mycket light till och med. Några tomtar har krupit fram ur vrårna och likaså har några juldukar hittat sin plats.
Vi äter bara julmat på julafton och då hemma hos dottern! Skönt tycker vi! Ha det så gott i jul!

Mia sa...

Precis som du så städar och pyntar jag idag... Ja, litet pynt kom upp redan för en vecka sedan, men det blir det julpyntat i alla fall! Städningen är inte lika rolig som pyntningen, men för all del nödvändigt! :)

Junitjej sa...

Åh, underbara Teskedsgumman!

Mia sa...

Undrar om jag inte skulle sakna julen ändå, om jag stack iväg....eller törs man testa nån gång???? Här stressas inte alls, julklapparna är utdelade idag (!!!) och julafton grillar vi ;) Puuuurfect! Ha det så gott nu och hälsa goa frugan!

esterii sa...

Jag vågar inte flyga..

Soffie sa...

🎄god jul till dej🎄

TantGlad sa...

Jag vill ABSOLUT inte resa bort när det är jul. Julen är vit och tradition för mig.
Mycke som ska fixas .
Men nu tycker jag vi tar och njuter av juletider.

Jag önskar dig en riktig...
GOD JUL.

Andra året i Hjo sa...

En skön och god jul önskas från Hjo!

Krönikören sa...

Städning är lågprioriterat här. Att få maten hemkörd är väldigt smart. Tänk vad mycket trängsel ni "går miste om".

God Jul!