fredag 1 maj 2015

1 Maj 2015.

Nä..hade ju inte tänkt gå ner och demonstrera ändå men det hade väl varit kul att slippa förkylningen jag dras med i detta nu.
Ungjävlar...de är ena riktiga smittkällor de där.

1 Maj då..nu håller de väl på och samlas där nere i stan...nånstans känner jag att det där har spelat ut sin roll...men det kanske bara är nåt jag känner inombords....skit samma...tar det lugnt idag...en ledig Fredag är ju en ledig Fredag....hallelujah ;)

Dags att utöka mitt DVD-bibliotek:
En riktig klassiker...rugggt bra var den också när det begav sig och minst lika bra när den sändes i repris eller på andra kanaler mera närmare nutid.
Så får det bli...måste ha denna.
Vad tycker ni om serien?
Minns ni den?

Nu blir det strax en skattefri öl här...måste ju kurera mig från förkylningen ;)


Ha de fint.
7 kommentarer:

BP sa...

Japp, ungar samt transportmedel är nog det värsta smittbärarna... Hoppas ölen, respektive en whiskey eller två hjälper. Klart de gör;-)

Slukade alla Clavell böcker. Älskade dom. Bäst var så klart Shogun. Å konstigt nog har jag faktiskt inte slängt just dessa böcker. Tyckte dom var så bra att jag kanske villet läsa om dom någon gång.

Krya på dig nu och gör som jag - strunt i att demonstrera - seen it done it - typ;-)

Gubben sa...

F.....n vad jag längtar till Puttgarden och skattefri öl! Här får man köpa skattade produkter än så länge. Ska inför kvällens grillning ta på mig Ferrari kepsen som ä inköpt på deras museum i Italien. Röd front du vet:-))!

Eva Trillian sa...

Ska man inte bli immun när man jobbar med ungjä....? Det trodde jag ;) Där ser man vad jag begriper!
Shogun minns jag som en väldigt bra serie - undrar om man skulle tycka att den är bra nu? Vill nog inte ta reda på det ifall så inte är fallet!
Krya på dig!

Lotta sa...

Skyll nu inte på de stackars barnen att du blivit sjuk. Du har säkerligen klätt av dig förtidigt eller inte tagit dina c-vitaminer :-)
Den serien har jag missat, ska ärligt erkänna att jag önskar att jag vore bättre på att kolla lite på tv. Men man är som man är...Eller hur!?

Ha en fortsatt bra dag, hoppas ölen smakade.

Ejris sa...

ungar är en sorts virus*hahahah* Älskade Shougun när den gick funderar på om man skulle visa sonen (21) den men vi får se

Kenneth Rothvoss sa...

Maj maj måne jag kan lura dig ända till Skåne.

JA den serien var ju himlans bra visste inte ens att den fanns på dvd.

Herr Nilssons Fru sa...

Jag gick på tomten och demonstrerade, eller jag protesterade nog mot allt fallande regn, de kom liksom lite olämpligt när vi hade maskin här o gör tomt :( nåväl de e som de e.

Jag tror jag såg några avsnitt av den serien, jag är och har aldrig varit TV människa men ibland så :) hur som ingen serie jag minns som Who!!!

Jag dricker inte öl men vi har många skattefri hemma vet jag. Lärde mig dricka vin förra veckan o de var ju speciellt bara de :)

Kramiz