lördag 25 april 2015

Vilodag.

Jo...man behöver en sådan ibland...fast det blir ju lite "småplock" ändå...som att tex rensa mobilen på veckans fotografier man samlat på sig:
Varför folk slänger soppåsar i en papperskorg på gården och när den inte får plats riktigt bara ställer den ovanpå nämnda papperskorg.....nä...det förstår jag inte.
Fiskmåsar och annat ser ju sin möjlighet till ett skrovmål naturligtvis. :(

Det är nog mycket jag inte förstår i denna värld så varför anstränga de små grå däruppe...de kan behöva prioritera annat de få jag har kvar.
Snart dags igen då att vandra genom staden med fanor och annat....men undertecknad finner, återigen, att det är trevligare att spendera sin tid den dagen på balkongen med grillen igång och nåt kallt att dricka.
Finns mycket att klaga på i detta samhället...jag vet....jag protesterar...på balkongen ;)

Vårt kära SKF...eller "kulan" som det också kallas får en ansiktslyftning...många organisationer och rörelser som har sin lokal där...ett gym...ett sådant där 24/7 där man kan träna dygnet runt...föredrar rörelsen i samma byggnad som heter systembolaget...där kan man köpa alkoholhaltiga drycker till ordinarie, och redan beskattade, priser.


Nä..nu ska jag inmundiga en oskattad drink istället för att sitta här.

En trevlig afton tillönskar jag er.

11 kommentarer:

Kenneth Rothvoss sa...

Trevligt med måsarnas nedskräpning NOT

Susanne sa...

Trist med allt skräp. Jag föredrar oxå att protestera med en kall i handeln ;)

Herr Nilssons Fru sa...

Ja folk skräpar verkligen ner - o de e svårt att förstå alla, alla är ju så olika o alla är ju så konstiga mot mig :) haha..
Svenska folket är alldeles för flata, vi sitter oftast hemma o tala om hur dumt saker o ting är, men de stannar där. Jag gillar inte att de höjer bensinpriset, de slår otroligt hårt mot oss som bor utanför stan o måste pendla med bil till jobbet. De får bygga mycket bostäder i städerna om vi landsbygdsbor ska flytta in också. Landsbygden dör sakta.
Jaha nu fick jag med säga min mening o den lär stanna här :)
kramiz

BP sa...

Nu hade du din vilodag en dag för tidigt - egentligen alltså;-)
Att slänga sopor och matrester på marken när papperskorgen står 50 cm bredvid är tyvärr normalt. Förstår inte hur folk är funtade där. Å fiskmåsar och kråkor är väldigt skickliga att både öppna påsarna och skräpa ner ännu mera.

Demonstrationer har jag aldrig varit på och tänker inte börja med heller. Vi är ganska så bortskämda i Sverige tycker jag, inte mycket att klaga på.

Gym har jag faktiskt besökt, men aldrig gillat. Är en lagsportmänniska och behöver inga speglar för att beundra min lilla kropp;-)

Toppen bilder ur vardagen förresten! Mera sån't:-)

Lennart sa...

SKF-huset åkte jag förbi många gånger när jag bodde i Bergsjön, 8 år faktiskt. Jösses så tiden går! Sen blev det 10 år vid Axel-torget!
Det var en härlig träff vi hade i måndags. Vi måste försöka träffas fler gånger. Sa till A när jag kom hem att vi alla borde försöka träffas i sommar och hon gillade den tanken.

Eva Trillian sa...

Skräpmåsarnas matjakter brukar ge synliga spå :/ Då vet man att sommaren är nära ;)
Här brukar vi protestera mot protesterna och stanna hemma - gärna med grillen igång också faktiskt! Kanske ska vi också ha ett motto: "Sverige-bor förenen eder och sprid grilldoften i hela riket"?
Önskar dig en bra start på den nya veckan!

znogge sa...

Ja hur tänker folk när de sätter en påse så? Vi har en granne som kör på samma koncept och det fungerar inte bättre här...

Camilla sa...

Människor i ett nötskal...

kalebass sa...

Ja, det blir allt svårare att förstå vad som händer. Världen tycks ha blivit galen. Kanske skulle man bara strunta i allt och följa den stora massan; tänka på sitt...

Per-Anders sa...

Soffsittare har man hör talas om men balkongsittare..? Fast det är säkert trevligare på balkongen, förutsatt att vädret är bra.

Gubben sa...

Ibland kan man inte låta bli att undra hur det står till med folk gällande sina soppor. Snacka miljö går bra, sedan är det bara att gå ut och slänga skiten i naturen.
idag gäller röd front!:-))
Ha en skön helg!