tisdag 16 juni 2015

Är lite att göra.

Jo..sen en tid håller man på guldkryckans arbetsplats på med att förbereda för ventilationsbyte i en av byggnaderna.
Renoveringspersonalen är på plats redan så det blir lite som det blir antar han.
Själv sysslar han med annat...vore som förgjort om lilla Guldkryckan skulle behöva svettas pga arbete...han är ju ändå kommunalarbetare...lite stolthet har han ju ändå i kroppen ;)

Jo...lite stökigt minst sagt är det ju.
Tur för lilla Guldkryckan att han har mycket annat att göra....sådant där arbete har en tendens att bli ostrukturerat om man är för många som engagerar sig...så han drar sig ödmjukt tillbaka från denna byggnaden och känner sig lugn över att "nån annan" tar hand om det.

Nä fan...hjälpte dem lite idag, om nu sanningen ska fram, försökte föra in lite struktur och annat i arbetet men när jag påpekade att det vore mer "estetiskt" att ha gula skruvdragare istället för gröna...att det skulle passa bättre till färgen på väggarna...ja...det var bara att avlägsna sig naturligtvis...jävla arbetare, de har inget sinne för sådant ;)


Skämt åsido...det är lugnt på jobbet trots allt...jag njuter och tar en cigg mitt på skolgården ibland...nynnar på nån julsång...jösses va livet e gött iallafall.



Ha de fint nu.



7 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! För många kockar förstör helt klart soppan. Det har du helt rätt i.
Å du, limegrönt r ju min favo färg så här håler jag med byggarbetaren;-)

Å den sista bilden är för härlig. Älskar dojjorna - helt i min smak:)Om du nu även tar på dig ett par strumpor som färgmässigt passar till skorna då är jag lycklig:-)

Lycka till imorgon förresten!!!

Eva Trillian sa...

Det var ju själva 17 - typiskt hantverkare att tro att de kan sin sak ;)
Ha det fortsatt lugnt!

Kenneth Rothvoss sa...

coola dojor men du borde lägga ner rökningen :)

Gubben sa...

Givetvis måste du som "kommunalare" leva upp till allas förväntningar :-))! Skönt att man fixar ordning i skolorna under lovet.

znogge sa...

Nåja, förhoppningsvis blir det bra när det blir klart :-)

kalebass sa...

Livet kan vara gött ibland ! Strax är det midsommarafton. Ha en riktigt fin helg. Utan skor i gröngräset !

Susjos sa...

Du ska väl vara ledig över midsommar i alla fall? Som landstingsanställd får man inte det. Ser fram emot en hel helg på sjukhuset, medans det regnar småspik ute och är skapligt kallt. Nåja, önskar alla en trevlig midsommar i alla fall!!!