söndag 14 juni 2015

Ute med jobbet?

Nja...mera "jobbet ute med mig"....känns det som iallafall.
Fredagen innebar besök på "Park avenue" här i stan...nån tant som hälsade alla välkomna...alla hundratals anställde i det området där jag utför mitt yrke...för att sedan övergå till "workshop" där man fick lärdom och kunskap om olika ting.
"Mingla" skulle man också göra...till råga på allt nykter.
Hujeda mig ;)


Undertecknad valde att studera arkitekturen istället...nej..jag är inte ointresserad....men när man i anförandet använder tex orden "Morfologisk Kompetens" (intressant när man googlat på det efteråt) Så ramlar jag av den bakersta vagnen i tågsetet...reser mig upp och börjar studera omgivningarna istället.
Vacker foajé där...fast det ser mysigare ut på bild än i verkligheten...nåt med ljuset där som inte faller lilla mig i smaken...men på bild blev det riktigt fint ju. ;)
Äh..skit i det...går tillbaka några timmar i tiden istället...lunchen intogs på "Höglunds Grill" på Drottningtorget.
Bästa stället i stan även om det förra gången jag var där blev nåt fel med min Västkustburgare...de fick en ny chans och denna gång fungerade det bättre.

På väg hem då...
Kungsportsplatsen....om man hoppar av spårvagnen vid nästa hållplats kan man gå tillbaka över brohelvetet, svänga vänster och sedan ta sig in på Trädgårdsföreningen.
Varit på några spelningar där..Nordman...Eldkvarn...Tomas Ledin och många fler....en oas i denna stad som är trevligt att besöka även utan "Spelningar".


Nu kommer snart min semester...bara 13 arbetsdagar kvar.
Tillönskar er alla en fin vecka med mycket sol....ha det bra.


6 kommentarer:

BP sa...

Här har vi verkligen nå't gemensamt du och jag. Sådana föredrag eller pep-teamwork-mingel tillställningar har jag då verkligen aldrig gillat. Sån't är roligt första gången när man är typ 23, sedan är det bara "seen it, done it". GÄÄÄÄSP.

Gillar dina utomhusbilder från fina Göteborg. Din stad är vacker - om solen skiner, vilket den ju faktiskt gör då och då;-)

Önskar dig också en solig, lugn och fin arbetsvecka - eller varför inte resterande arbetsdagar innan din semester.

Eva Trillian sa...

Nedräkningen till semestern har alltså börjat :) önskar dig bra jobbdagar som avslutning på läsåret så du orkar komma ihåg att det är ett bra jobb när väl måste tillbaka ;)

Caroline sa...

Jag avslutar snart min nedräkning till semester, jobbar nu inatt och sedan är det semester :)
NJa, lät inte som någon vidare dag det där med jobbet. Blir jobbigt när man är på tillställningar där det känns som att de pratar en annat språk ;)

badtant.bloggo.nu sa...

Nog skiner solen allt men....det blåser ju så fruktansvärt och inte fick vi nån värme heller. Förstår att du heller vill gå på semester NU istället för att lyssna på föredrag.
Men snart så.
Kram

TantGlad sa...

Ja ibland kan det vara så. Det blir bättre Miljö på bild än i värkligheten.
Tycker det är kul att se lite bilder i alla fall.
Så himla skönt det blir med lite ledighet för dig åxo.
Kan tro den är eftertraktad.
Här Äre blåsigt värre. Jäää........la blåst på ren svenska. Men men.......en lev på hoppet om bättre värme och mindre blåst.

Ha en jättefin dag.
Kram.

Kenneth Rothvoss sa...

ja hujeda mig vilka fina ord
västkustburgare?