måndag 13 juli 2015

Första veckans semester läggs till handlingarna...

och vad har man då gjort?
Någonting minnesvärt för framtida bruk typ på dödsbädden?
Nä...inte den veckan iallafall men skönt har det varit...sovmorgon efter sovmorgon...slappa...göra vad man känner för...precis som en semester ska vara enligt guldkryckiansk grundlag.


Måndag är det ju...känns ruggans bra faktiskt...har landat efter första veckans ledighet och varvat ner...en kopp Te...eller Te och Te...vad tycker ni?
Riktigt gott är det hur som helst...tillverkat i Tyskland...men Te? Nja....äh...skit samma...det är gott :)

Klockan slår 11:27 i skrivande stund..tänder dagens tredje cigg och funderar på vad jag ska ta mig till denna molniga dag i Göteborg.
Tror jag bordlägger det ärendet...jo...får bli så...återupptar det ärendet i morgondagens förhandlingar med mig själv...nu blir det Saltön...bra serie det där.

Flizan tillönskar er trevlig dag...så även jag ;)8 kommentarer:

BP sa...

Men visst är det underbart att kunna sova ut på morgonen - typ gå upp när man känner för och inte när man måste. Jag vet:-)

Det där torrfodret du visar ser ut som nå't helt annat. Du kanske har sett in i en mulltoa någon gång. Om inte, så låt bli. Annars äter du aldrig vad-det-nu-är igen;-)

Bilden på Flizan och hennes "position" är helt skön måste jag säga - påminner om katten Gustaf, en av mina "idoler":-)

Fortsätt och njut av semestervecka nummer 2 nu!

Kolonilotta sa...

Det där ser ju ut som något Flizan skulle äta!
Usch!! Tror inte alls på att det är gott! ;)
Fortsätt att njuta.
Min semester startar på fredag em.
Längtar som en tok nu!
Kram Susanne

Eva Trillian sa...

Kalla det vad du vill? Kalla det Gott ;)
Härliga (någotsånär) kravlösa semesterdagar :)
Önskar dig en fortsatt fin semester!

Caroline sa...

Jag har nu sista semesterveckan, kommer verkligen ta dagarna som de kommer och göra det som faller mig in. Tycker det är så skönt med det tänket :)

Amanda sa...

så söt katt :D

Lennart sa...

Min semester rullar på här bara lite enkelt helt bara. Har inte gjort något vettigt alls förutom att fått upp lite tavlor och gardiner. Hoppas att jag inte blir väckt vid 6 eller 7 numera. Vad säger du om en bloggträff? Det skulle vara trevligt. Känner att jag skulle må bra av det. Sen kan vi ta några bilder så BP har något att titta på? Det skulle hon säkert gilla. Jag tror hon skulle vilja vara med någon gång. Jag har alltid känt att jag vill träffa henne. När jag hälsar på mina släktingar där i 08-stan så ringer jag henne. Måste bara känner jag.

znogge sa...

Det låter som ett bra upplägg och fin är Flizan!

Mia sa...

Semestern ska vara en tid för vila, njutning och precis det var och en av oss vill ha den till! Du verkar njuta precis som man ska, enligt mig. Ta vara på tiden, den brukar gå alltför fort!