söndag 5 juli 2015

Friska fläktar på västkusten.

Jo...bra att placera sin späda lekamen i närheten av en sådan här sommartid.

Minns ni när dom här kom till butikerna i vårt avlånga land?
När jag var i min ungdom...är jag förresten fortfarande när jag tänker efter ;)..så vägrade jag med en dåres envishet att dra runt på dem...herregud va folk skakade på huvudet när jag kom bärande på en sådan här...men att dra runt på sådana var bara för pensionärer...fåfängan när man drar det till sin spets...eller helt enkelt en envishet i att vägra följa "strömmen".
Bakåtströvare skulle andra nog kalla det...men utvecklingen går ju framåt...evolutionen visar var skåpet ska stå...nu går jag också runt och släpar på en sådan som alla andra...jag ger upp...jag finner mig i min lott ;)
BP....endast för dig...lagret av kranar ligger på hög...nån gång ska jag gå förbi till fots och inte fota från bussen..."only for you" som grekerna brukar säga när jag ska handla på Kreta ;)

Men nu ska jag putsa fönster...ha en superb dag allihopa.


6 kommentarer:

Rantamor sa...

Hahaha ja det kanske kändes pansionärligt att dra på en matkorg,
men jädrans så praktiskt...
ända till att man kommer till kassan !!!
Har för mycket varor för att lyfta korghelvetet...
och...
min stelop. rygg vill absolut inte böja sig ned
utan jag får göra 20 benböj inför intresserade människor i kassakön...som,
tycker det går för långsamt !!!

Jag tar varuvagnen nästa gång !!

Tjingelingen från Rantamor som ränt hem från fjällen...
och Rantafars fina fjällöring vägde strax över kilot.

kalebass sa...

En sån där "matkorg"på magen,kommer brevbäraren kånkande på med raka armar,här hemma ! Säkert jättenyttigt för ryggen...
Från minibil till cykel till korg. Effektivisering och utveckling, kallas det. Men så kommer inte heller posten förrän framåt fyra !

Eva Trillian sa...

En butiskmodell av Dra-maten ratad av den evigt unge Guldkryckan :) Så ska det låta! antar att någon Dra-maten privat inte heller skulle falla dig i smaken ;)
Man är inte äldre än man (Gör sig?) känner sig :)
Har jag berättat att jag fyllt tjugoåtta? Det är visserligen ett tag sedan nu, men det är ingen lögn ;) Och så ser jag ut som sjutton. Det är säkert, för det är det fler som har sagt ;)
Önskar dig en skön start på semestern!

BP sa...

Gulliga Gudkryckan! Dregel, dregel, dregel över kranerna. Älskar dom och tycker att det är suveränt att du tänker på mig när du ser dessa mäktiga skönheter:-)))))) Å 1 000 tack för länken dessutom!

Alltså för att vara ärlig så har dessa "dragbara" korgar inte funnits så himla länge här. Eller så har jag ignorerat dom - ungefär som du, fast tvärtom;-) Har ett svagt minne av att jag såg de första hos Lidl när kedjan öppnade sin butik i Täby. Har nog för det mesta använt bärbara korgar.

Men med tanke på de stora transportsträckorna i Täby Centrum - till fots alltså, gäller nog mest kundvagn för mig. Du vet mat hos ICA, BIBar på Systemet och massa annat krafs en gång i veckan åsså ner till parkeringsgaraget och bilen. Här får man inte ens ta med de dragbara korgarna ur butiken så...

Fortsätt nu och ha en underbar första semesterdag imorgon:-)

badtant.bloggo.nu sa...

Ha,ha... vet du att jag kände likadant. Som en gammal pensionär. Men nu drar jag oxå runt på dessa vagnar....undrar just varför?
Ha det fortsatt gott i värmen som nu börjar avta.
Kramen

Ama de casa sa...

Haha! Snart faller du till föga och drar hem maten i en dramaten också :-D