fredag 31 juli 2015

Hoppsan hejsan...

och där kom fredagen...sista semesterdagen...det fungerar det också.

Efter veckans äventyr, strömavbrottet i veckan då hela Göteborg och lite andra ställen stod helt stilla och en liten jordbävning som grädde på det beryktade moset, så fick det ju bli en lunch i stan igår med en gammal fd arbetskamrat.
Jorå..stan stod kvar trots jordbävningen så vi firade det med en Pizza ;)

Denna sommaren var ju som den var....det var semester iallafall utan hänsyn till att vädret var..ja...hur ska man uttrycka det?
Skit...kanske är ett bra uttryck?

Men jag bryr mig inte så mycket om sanningen ska fram...det är ju pga sådana här "väderfenomen" man en gång i tiden uppfann Youtube och Facebook...har man bara det så är tillvaron ganska acceptabel ändå ;)

En bild från igår...Brunnsparken...och där till vänster arbetar en bloggvän....bra utsikt han har tycker jag:

Tänder en cigg här och hoppas på bättre väder...nästa semester ;)

Ha de gott.


9 kommentarer:

BP sa...

Det är nog tur att du är en av få människor som egentligen inte bryr sig om vädret - inte ens när du har semester. Rätt inställning med tanke på att vi ju inte ens kan påverka det...

Å vilka ofrivilliga äventyr ni på Bästkusten råkade ut för - ja det och FB, youtube och instagram - hur klarade man sig förut. Bra fråga eller hur;-)

Njut nu av dina sista semestertimmar. På måndag skiner säkert solen...

Eva Trillian sa...

Skönt att vi är fler som tänker att ledigt är ledigt oavsett hur vädret är - men du förstår hur mycket klagande vi kommer få lyssna till när vi börjar jobba igen? Kommer du på någon bra kommentar som får tyst på eländet för en längre stund så får du gärna dela med dig ;)
Önskar dig en skön helg!

Kolonilotta sa...

Läskigt det där med jordbävningen.
Och visst är det underbart med ledighet oavsett väder. Jag njuter för fullt! :)

annika sa...

Jamen det var värst vad det händer saker i Göteborg, låter lite läskigt med jordskalv men annars så var det en fin bild! Typ en sån som ger mig lite Göteborgslängtan! (så eg.: fy på dig! :D )
Vädret är ju som det är men jag tror alltid på belöning - så jag tror vi får en fin höst och en alldeles underbar vinter.

znogge sa...

Att vädret har varit skit är vi helt överens om. För övrigt har sommaren inte imponerat på mig alls men det kommer förhoppningsvis fler...

Trevlig kväll!

Susanne sa...

Jag är tacksam över denna veckas skräpväder eftersom jag förberett sonens bröllop som går av stapeln i morgon.

Lotta sa...

Det är skönt att jobba på sommaren när man vet att man ska få uppleva den riktiga sommaren till hösten. Då lovar att jag att tänka på alla er som behövt genomlida denna sommaren som varit på er semester.

Ny månad och hopp om värme finns ännu!

:-)

Gubben sa...

Vi får hoppas att sommaren kommer nu i augusti, samtidigt är det skönt oavsett väder att bara komma ifrån jobbet några veckor. Behöver verkligen ladda upp batterierna ibland.

kalebass sa...

Var på en kvällspromenad utåt Ryahamnen (i Göteborg), med släkten, då vi hörde muller, som från åska eller tung långtradare. Kände inget under fötterna dock. Tankarna går till dom som bor på varmare, soligare breddgrader. Kändes lite lättare att stå ut med vårt "sommar"klimat, just då...