onsdag 11 november 2015

Hopsan hejsan va tiden går.

Och därmed har jag nog slagit eget rekord..inget blogginlägg på över en vecka.
Jodå..har suttit där och tänkt skriva...men det har stannat vid en tanke eller som mest en inloggning på "bloggen"...men så kan de bli ;)

I måndags kollade jag lappen på väggen där vi skriver in personalens frånvaro...det var full för hela veckan...kollade på vilken vecka det gällde...det stod 46 men jag tänkte att då måste det vara vecka 47 nu...det var det inte förstod jag vid morgonmötet 8.00 som vi har varje Måndag :(
Jösses säger jag bara....det är mycket nu....men jag har ändå...kan jag känna ibland...som idag...världens bästa jobb. :)

För övrigt har jag just bytt ut all musik på min musikspelare...byter ju en gång i veckan ungefär men jag har de sista dagarna undrat om min musiksmak hade tagit semester vid förra "bytet"...hujeda mej...men nu är det påfyllt iallafall.
Nu kan jag dundra sönder allt negativt som hänt på kneget med hög musik och komma hem med ett fånigt leende på läpparna...precis som det ska vara ;)Världen då?
Jo..den snurrar på tycks det...politikerna kivas som vanligt...den ena säger "SI" och den andra säger "SÅ"....och jag säger "eyyyy...WTF?"

Jaja...snart är det Fredag iallafall....ha de fint allihopa.


8 kommentarer:

BP sa...

Bra att du har vaknat till liv. Det var verkligen dags;-)

Kul att höra att du just idag kände att du har världens bästa jobb. Det trodde jag också när jag fortfarande jobbade, men eftersom jag är panschis nu överlåter jag världens bästa arbete till dig;-)

Maken min håller också med att byta ut sin musik och har kommit underfund med att låtar han gillade för 20-30 år sedan faller honom inte i smaken längre. Däremot tycker han idag om låtar som han fett sågade när de kom ut...

Vad gäller allt som händer på hemmaplan respektive i världen så håller jag helt med dig. å trött på allt elände. Är det någon som kan ge oss en sunshine story kanske...

znogge sa...

Ja, tiden den rasslar på! På gott och på ont men jag ser faktiskt fram emot julledigheten redan ;-)

Ha det bäst på soffan om du ligger kvar!

Susanne sa...

Ibland är det skönt med en liten bloggpaus. Välkommen tbx.

Susjos sa...

Vad gjorde man utan musik?! Tur det finns!!!
Kämpa på på jobbet!!! :-)

Eva Trillian sa...

Long time no see! :)
Tiden går fort - så fort. Snart är det inte bara julmust i hyllorna i affären, det blir julmusik också! Då får du ta med dig din egen musik dit med, och inte bara till jobbet ;)
Politikerna .. ja, WTF! Det säger nog de flesta av oss!

Veiken sa...

Tiden går så himla fort, så det är inte konstigt att bli veckovill! Det gäller "bara" att komma i fas. :)

Gubben sa...

Skönt med lite annat liv ibland

Kolonilotta sa...

Härligt att du är tillbaka...! :)
Och musik kan verkligen få en att må bra.
Men efter den här hemska helgen behövs MYCKET musik!
Ha en riktigt fin ny vecka på skolan/jobbet.
Kram.