tisdag 19 januari 2016

Lite snö är väl inte så farligt.

Nä...tog bara tre och en halv timma istället för 25 min att ta sig till kneget....men vackert var det.

Fast när man väl kom fram var det nästan dags för ungarna att gå hem....ingen mat till matsalen kunde levereras...jaja....lugnt och stilla med andra ord.
Det är mycket här nu....kommer in och kollar till er alla under veckan och ser så åtminstone ni sköter er ;)

Här har ni min kollega på kneget...duktig tjej...dans och sång är hennes grej helt klart....dessutom är hon bra som både elevassistent och lärare.
Lyssna och njut.....ha de gött. :)

13 kommentarer:

BP sa...

Oh my God!!! Sååååå mycket snö ni har fått i Göteborg. Måste väl vara rekord. Läste hos Cat och Lennart om kaoset som rådde. Cat gav upp och åkte hem efter det att spårvagnen hade spårat ur. Lennart kom en timme sen till jobbet. Ja, varken du eller han var ju ensamma om det.

Dy skulle inte tro hur lite snö vi har här - max tre centimeter. Hoppas det håller i sig. Har inte fått snö på minst en vecka, vilket passar mig fint! Det har visserligen varit rejält kallt förra veckan, men idag var det bra 2,9 minusgrader. Jättekonstigt!

Nu kan jag ju bara hoppas att det går fortare att ta sig till jobbet för dig och alla andra göteborgare imorgon.

Tjejen har en mycket bra röst och sjunger riktigt bra!

Semester & Mat sa...

Hoppas det blir lättare att ta sig till jobbet imorgon, men de som har hand om skottning har nog en del att ta hand om efter sådant snöande.
Här uppe i Hälsingland har det också fallit en del snö tidigare i vinter, äntligen :)

Susanne sa...

OMG va mycket snö. Tog det lika lång tid att ta sig hem?

Kolonilotta sa...

Men HERRE GUD va mycket snö.
Förstår problemet!!!
Men visst är det vackert! :)
Hoppas dom har plogat ordentligt tills imorgon.
Kram

kalebass sa...

Ja, vackert är det. Precis som det skall vara. (Så länge man inte har några tider att passa). Bedrövligt att det ska komma som en överraskning varje gång.

Mia sa...

Ja, ni fick väl snö så ni teg... eller hur var det man brukade säga "förr" i tiden när det kommit litet för mycket...

Hur som helst, sådana dagar glömmer man inte i första taget. I Jönköping har vi också fått snö, men mer måttligt. Jag var ute och skottade ett tag. Trots hyfsat torr snö var det ganska tungt... var kanske fuktigare än det verkade... vet inte... Eller så kan det vara så att gumman har blivit så gammal så hon tror snön var tyngre än den var....

znogge sa...

Du milde tid! Så mycket snö ni har hos er. Tack och lov är det mycket mindre här hos oss.

Vilken fantastiskt duktig kollega du har!

TantGlad sa...

Oj så mycket snö ni har fått. Men det är fint åxo. Men blir det mycket på en å samma gång , kan det bli lite besvärligt ute i trafiken.....för att promenera åxo.
Ha en fin helg nu!

annika sa...

Men oj, 3.5 timmar till jobbet...pust! Hoppas det gick fortare hem!
Här har snöat idag, vilket är helt okej för den här delen av vårt avlånga land.
En vacker röst hon har din jobbarkompis!

Lennart sa...

Jag tycker det blev trevligt när snön kom. Så ljust och härligt. Men jag förstår inte att Spårvägen alltid blir tagna på sängen? Det är ju vinter nu, blir ju alltid det en gång om året, då kommer det snö och man borde vara på alerten. Det verkar konstigt att en spårvagn inte klarar av att åka när det ligger 1 eller 2 dm snö på rälsen? Fast jag kanske ser det på ett annat sätt? Jag kommer från norr och har varit med om värre. Snöstorm, meterhöga drivor, -40, fastfrusna bromsar och sönderfrusna kylarslangar. Fick veta på jobbet under veckan att händer det som hände mig i tisdags igen är det bara att jag ringer efter taxi och lämnar in kvittot.

Pia Paradis sa...

Hallå där uppe i norr! Här halkade skåningen in på din blogg minsann! ❤
Var inte och kikade på min "Pias Paradis"! Oj så längesedan jag var och skrev! Saknar skrivandet lite när jag läser! Får nog ta mig en funderare på om det är dags igen! Kram till dig iallafall och jag gissar att ni inte heller har det så krispigt vit längre! Här regnar det minsann!

Pia Paradis sa...

Hallå där uppe i norr! Här halkade skåningen in på din blogg minsann! ❤
Var inte och kikade på min "Pias Paradis"! Oj så längesedan jag var och skrev! Saknar skrivandet lite när jag läser! Får nog ta mig en funderare på om det är dags igen! Kram till dig iallafall och jag gissar att ni inte heller har det så krispigt vit längre! Här regnar det minsann!

FREEDOMtravel sa...

Oj vad mycket snö! Fint med snö tycker jag :) Den senaste tiden har det bara varit mörkt, blött och ruggigt i Stockholm, inte kul alls...