söndag 16 oktober 2016

Hoppsan hejsan.

Jodå...sådant här kan man numera se lite varstans i området där jag arbetar....ett "projekt" som tydligen sträcker sig över stadens utkanter berättade någon.
Finns fler exemplar av detta som är färdiga...hittade dock bara en bild på telefonen, ska komplettera med fler under veckan som kommer.

Självporträtt av konstnären...tror jag.

Hälsan här då?

Har gått ner 6 kg redan...mestadels pga minskat sockerintag genom läsk antar jag.
Träning är urtrist....axeln gick åt pipsvängen redan efter en vecka och på den vägen är det...undrar om det blir nåt kvar av mig om jag fortsätter?

Nytt tidsfördriv inhandlat att se på under mina promenader på "gångbandet"....171 avsnitt.
Avnjutes egentligen som bäst i soffan med en kaffe och cigg...lutar åt det sistnämnda här ;)

Tillönskar er en fin ny vecka.
På återseende.

17 kommentarer:

znogge sa...

Grattis till förlusten! Inte illa alls. Träning är tråkigt men ack så nödvändigt tyvärr...

Ha det gott :D

BP sa...

Alltså dessa graffitimålningar är ju helt suveräna. ÄLSKAR dom! Ser framemot många fler. Det kallar jag för riktigt fin utsmyckning, ett perfekt sätt att bli av med urtrista husfasader. Borde skicka Stockholms arkitektkår på studieresa till Göteborg!

Stort GRATTIS till viktförlusten! Det kallas för förebyggande underhåll när du blir gammal. Både hjärtat och knäna mår betydligt bättre med en inte överviktig kropp!

Vad gäller träningen så skulle jag nog troligen föredra långpromenader i och runt Göteborg, där man kan kolla på folk, byggnader och naturen. Gångband är inte min grej. Vi har ett SATS mitt i Täby Centrum, där man (tyvärr) har full insyn på dessa stackars människor...

Att axeln gick sönder - osis! Ta det lite lugnt Guldkryckan. Du behöver inte upptäcka alla muskler som du inte visste att du hade sådär på direkten. Bygg upp kondisen lite lagom långsamt i stället;-)

Ha en toppen vecka och glöm inte husmålningarna:-)

Mia sa...

Grattis till viktnedgången! Alltid bra, din kropp gillar det säkerligen ur många synvinklar.

Gym... tja inte dötråkigt, tycker jag. Känner mig alltid nöjd efter träningspass... :-)

Susanne sa...

Älskar graffiti, på Österlen såg jag en massa fina.
Grattis till viktnedgången.

Hemliga Helga sa...

Ja man ser mer och mer av sådan väggkonst eller vad man kallar det för, snyggt iallafall :)

Eva Trillian sa...

Gillar snygga fasadmålningar - Graffiti när den är som den ska :) genomtänkt och snyggt!
Inga grattisar till förlusten av kilon här inte - för nog sjutton har du fått jobba för det? De försvann inte bara som på lotteri? ;) Så: Snyggt jobbat! Bravo! Du är en inspiration!

Susjos sa...

Motion på recept..det är de nya greppen, superbra om du frågar mej inom F&S världen! Å så har du ett gångband hemma, suveränt ju! Motion ska dock vara roligt också, så gillar du att träna i grupp där man får se ut hur som helst, så rekommenderar jag varmt F&S!!! Vill du "bara" ha konditionsträning så brukar det finnas som crosstrainers att gå på i grupp till musik..hur roligt som helst och du bestämmer hur svettigt det ska vara! Att röra sig till musik är så kul, tycker jag! INDOORWALKING kallas passen på crosstrainers. Kul att du redan känner dej piggare, och förhoppningdvis ät blodsockervärdena redan på väg ner. Heja viktförlusten och en ny livsföring! Lycka till!!! You go!!!

Veiken sa...

Dom är duktiga, graffitimålarna. Det är bara att njuta om man får se teckningarna/målningarna!
-6 kg. Grattis. Det skulle vara något för mig och jag dricker ju inte ens läsk ;)

Annorlundalivdiganos sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
annika sa...

Lite häftigt med fasadmålningar!
Grattis till viktnedgången, erkänn att du mår bättre! :)

badtant.bloggo.nu sa...

Nä, det kanske är dax att sätta sig i soffan och njuta lite nu. Inte vill vi ha en bloggvän som ser ut som ett skelett. Men grattis till de 6 kilorna som nu är borta med vinden eller? Ha det gott. Kramelikram

Mia sa...

Grattis till viktnedgången! Under promenader eller under träning på gym låter jag tankarna virvla fritt... Jag gillar det, behöver ingen annan underhållning än mina egna tankar... :-) Kan vara nog så kul.

Kenneth sa...

Hej där
Hoppas allt är bra, gör ett försök till comeback :)

Fina bilder
o
Grattis till viktnedgång, kämpar här med men går tyvärr inte så bra.

hälsa gärna på:)

Lotta sa...

Snyggt! Häftigt när det hottar till gamla fasader. Såg i Halmastad ett snyggt fasadmåleri när jag var där. Bra att du tagit tag i ditt sockerintag och att du lättat på bördan för dina knä och fötter. Bra kämpat!

Måndag igen! Den sista denna månaden 😁

BP sa...

Svar: Bra att du åtminstone kommenterar hos mig då och då så att jag vet att du lever. Tänkte på di ikväll när jag läste/såg nyheterna med två som sköts till döds i Västra Frölunda. Inte ditt område (för en gångs skull), men visst Lennarts eller.

PS. Väntar fortfarande på fler bildbevis på dessa snygga muralmålningar som du hade lovat. Love them! DS.

BP sa...

Me again: Såg att "Annorlundalivdiagnos" också har hittat till dig. Hon är "rödflaggad" om i bloggvärlden. Ta bort kommentaren så snart du kan. Hon har trackat många bloggar, bland annat min, å det har urartat (inte hos mig dock). Ja, stalker är nog ett vackert ord för denna bloggare om man säger så.

Veiken sa...

Hoppas att grafittimålningarna sitter kvar efter hagelskuren idag! :) Du har väl lov nu, va?? Njut så mycket du orkar!