lördag 20 maj 2017

Ett livstecken....

ja va sjuttan...sorry BP och ni andra...haft lite mycket nu några veckor med läkarbesök och annat som pockat på uppmärksamhet.
Fick ju några remisser hit och dit...bla för röntgenundersökning av min lever....jag är nämligen lite för rund och go tycker läkarna...det tyckte röntgenapparaturen också ;)
Så tycker även vår nyinköpta våg som, om man ställer in BMI-funktionen, lyser upp med ett rött sken likt julafton om man överstiger nån viss gräns. (Ett under att den inte sjunger "Nu är det jul igen")
Har ju gått ner lite redan enligt ordination pga diabetesen men det krävs lite till...och så får det väl bli då.

I övrigt då?

Jorå...lite roligt från jobbet kanske man kan skriva ner här...nån elevassistent på kneget..nån ny förmåga antar jag..hittade plötsligt inte sin elev han/hon hade hand om och ringde helt sonika 112 varvid polisen
kom dit...fast eleven hade just påträffats innan de kom sovandes i ett klassrum.
En eloge till vederbörande assistent som tog sitt jobb på allvar...själv tjöt jag av skratt när jag hörde det och cheferna var ursinniga.
Man borde ha GPS på snorungarna ;)

Men nu sänker sig mörkret över Göteborg och undertecknad medborgare ska strax ta och krypa ner i bingen...god natt på er.

11 kommentarer:

BP sa...

Äntligen! Det var efterlängtat!!!

Det är ju aningen tråkigt att du har hamnat i läkar- och remissträsket, men jag hoppas verkligen att det ordnar sig för dig. Jag menar du har ju klarat betydligt värre saker och kommit segrande ur striden, så det här borde ju vara en baggis för dig. Kom igen grabben!!!!

Asgarvade precis som du när jag läste texten om den sovande, borttappade eleven. Visst tog h*n sitt jobb på allvar, men borde h*n och alla ni andra först letat efter killen (antar att det var en kille) innan ni ringde polisen och spenderade våra skattepengar - nej jag skojar bara;-))))

PS. Stort tack för länken. Kom igen nu!!!! DS.

znogge sa...

Läkarbesök tar alltid på krafterna vilket en våg också gör kan jag säga ;-) Alltid med en viss bävan som jag kliver upp på den men i bland har man inget val...

Hoppas du får en bra start på veckan!

Susanne sa...

hahaha, den elevassistenten tog verkligen sitt arbete på allvar. Men nästa gång så tar h*n sig en nog en titt i skolan ;)
Hoppas att du går ner lite mer så att läkarna blir nöjda.

Mia sa...

Herregud, engagerad elev? Assistenten var förstås engagerad... :-)

Hoppas doktorn blir nöjd med din "goa kropp" så småningom. Framförallt vore det bra för dig... jag applåderar och hejar på dig så här litet på avstånd!

BP sa...

Tack än en gång för din kommentar:-) Å nu väntar jag på ett Kristi flygares inlägg av dig;-) Ha det gott!!!

Rantamor sa...

Önskar dig en finfin sommar...

annika sa...

Jag hoppas det går bra att följa doktorns ordinationer!
Elevass. ja, det var ju kanske lite snabbbt beslut att ringa polisen - men tänk om det varit tvärtom; att ungen verkligen varit borta och elevass. bara lallat runt i skolan och letat...Hoppas ungen säger till nästa gång den blir trött! :D

TantGlad sa...

Hahaha.....skrattar åt eleven...tänk vilket huvudbry det blev och ursinninga chefer. Men en eloge till han som tog sitt ansvar.

Ha det gott och en fin dag önskar jag dig.

Ditte sa...

Ibland blir /är det alltför mycket som händer...
Ler när jag läser om GPS på eleverna. Har ju i mängder av år jobbat som lärare och visst har elever kommit bort men då fanns ju inte GPS. (har även varit med om elevassisternter som tapat bort elever på Stocholms central och där eleverna plankade genom kontrollen tilll pendeln och tog sig hem på egen hand. Puh!!
Att ringa 112 hade jag nog aldrig kommit på... Men tiderna utvecklas. Ett skratt var ju befogat här. Och skönt att eleven fanns på plats. Sovandes.

Caroline sa...

Ja det vore något det, att ha gps på eleverna. Helst så man kan skicka en signal också till dem som en liten stöt eller så när de ska infinna sig på lektion ;)

Gubben sa...

Kul med gps på eleverna.