söndag 7 oktober 2018

Ullared igen.

ULLARED:

Jo...hyresgästföreningen beslöt ta med oss, ett 30-tal hyresgäster, till Ullared igen och denna gången på en Lördag.
Det kommer aldrig mer att ske på en Lördag blev vi lovade efteråt för kors i taket va trångt om saligheten det var där...hujeda mig :(
Men lite fick man ju handlat trots trängseln, inga sura miner bland kunderna men vi satt ju alla i samma båt.
1500 spänn under fastlagen budget inför denna resa resulterade i extra ranson i kiosken utanför med billiga cigg...i ren protest ;)
Var ju helt slut efteråt...är ju utmattande att protestera...eller hur?


Kneget:

Jodå...lite förändringar på gång...till det bättre förhoppningsvis...jo...det blir till det bättre...förändringar inom en organisation är bra...om det är till det bättre och inte handlar om att spara pengar på bekostnad av barnen vilket det inte är i detta fall.
Känner stor tillförsikt inför vad framtiden har att erbjuda oss alla...speciellt mig själv ;)

Livet i övrigt:

Det är bra...mycket bra till och med för nu närmar vi oss julen igen, min favorithögtid med levande ljus och god mat, MYCKET god mat ;)
Har redan beställt allt kött av en lokal köttbonde med bra kvalitet på sina grejer och dessutom leverans till dörren i början av December.
Aldrig fel att slippa gå utanför dörren...eller hur?

Ha det bäst nu.
9 kommentarer:

Susjos sa...

Ullared verkar vara ett mecka för konsumenten! Men jag kommer inte att åka dit!
Så bra att det blir bra förändringar på ditt jobb, vi ska ju strax flytta och börja arbeta på ett annat sätt...vi är inte överens med ledningen, få se hur det blir!

Julen ja, jag tycker ju det är mysigt med jul, men tyvärr blir jag alltid stressad över allt som ska göras. Gjorde det lätt för mej (trodde jag) förra året och beställde hem Linas julkasse---men hjälp, jag stod konstant i köket i en vecka innan jul och förberedde allt från denna julkasse! Puh! ...till på köpet så åkte jag och jobbade på julaftonsnatt, haha!
Ha det gott, nu kallar jobbet igen!

BP sa...

Har faktiskt aldrig varit på Ullared, men sett många överfulla shoppingvagnar hos ett antal bloggare. Men himla kul att Hyresgästföreningen bjuder er på besöket. Fast såklart inte på en lördag. Det var korkat.

Jättekul om det (äntligen händer nåt positivt på ditt jobb, ännu roligare att förbättringen "drabbar" dig personligen:-)

Att redan nu tänka på jul bär mig emot. Här har jag inte sett några juldekorationer än - tack och lov, men i Spanien började dom sälja julpynt redan i slutet av september. Suck!

Stort GRATTIS till din lokala köttbonde! Det kallar jag för lyx, helt underbart. Å leverans till dörren är ju bara en bonus. Vem vill kånka runt med ett ton kött;-)

Önskar dig en riktigt bra vecka nu!

badtant.bloggo.nu sa...

Vi besökte oxå Ullared i somras. Men det var inte lätt att få med gubben minsann. Det fick bli med husbil och då kunde han ligga där och mysa medans jag shoppade runt. Bra va?
Kramelikram

Susanne sa...

Snart ska jag åka till Ullared och köpa en massa saker som jag förmodligen inte behöver dock en fredag ;)

Lotta sa...

Vilken lycka att få komma till Ullared men fy tusan för en lördag det kan vara riktigt plågsamt. Hittade du några julgrejer, hihihi... Jag brukar alltid köpa mig en andel på hästarna när jag är där. Har inte vunnit storkovan men någon slant har det blivit.

ha det gott!

Gubben sa...

Så det har blivit en tur till Ullared. Alltid roligt att vara där. Köpa köttet lokalt är kanonbra.

Lennart sa...

Jag har varit till Ullared två gånger. Gör aldrig om det. Jag hade inte några tumörer i magsäcken, doktorn ljög för mig. Svensk sjukvård kan brinna. Så fort jag får chansen lämnar jag landet. Jag har vissa planer.

Eva Trillian sa...

Ullared :) så många som åker dit att de inte behöver min närvaro, någonsin :) och det känns bra!
Bra med omorganisation av rätt anledningar! Det låter ju lovande :)
Jul! Visst närmar vi oss en mysig tid! Håller verkligen med :)

BP sa...

Tack för din kommentar. Skrattade gott! Här är det precis tvärtom. Sedan vi fått kodlås på entrédörrarna är det inget "trick or treat" längre.

Men din kommentar borde ju vara inspirerande till ett nytt inlägg här hos dig. Bäst att passa på nu när du har höstlov;-)