söndag 4 november 2018

Lite ledigt då.

Jo men visst, en hel vecka har jag nu drönat omkring och inte gjort något som allmänheten nog tycker man ska göra när man tagit ledigt.
Men vad finns det att göra när frugan reser bort 4 dagar?
Man spelar Playstation förstås ;)
Vuxna karln tänker kanske en och annan, men vi är många som har det som hobby periodvis, så det så ;)

Hur som helst så har det varit riktigt gott att slippa alla "måsten" för åtminstone en vecka men imorgon kallar plikterna på nytt, helt ok för nu är det snart jul igen och en två veckors ledighet tar vid på nytt.
Tur man arbetar på skola säger jag bara, så alla de viktigaste "sysslorna" har jullov.

Imorgon ska jag dessutom, om det går, gå efter lunch.
Vårdcentralen hotar med internationell efterlysning snart om jag inte kommer dit och låter mig undersökas, så jag får väl pallra mig dit...om jag har tid imorgon alltså ;)
Var faktiskt där i måndags fast då var min läkare på semester, jaja, så kan det gå.


Ha det bäst nu :)

5 kommentarer:

Susjos sa...

Skönt med lite höstlov förstår jag!
Lyxigt att få lite ledigt runt jul också ;-D
För oss inom vården är det tvärtom, vi måste jobba antingen jul eller nyår, och typ var 10:e år kan man eventuellt få semester! Ack ja, men så är det.

Dataspel är något som mina båda vuxna pojkar gillar att hålla på med, så jag vet att det är populärt för många!

Lycka till på vårdcentralen!
Mello ja, vi har inte haft uttagningar ännu, de börjar i februari! Sen i mars vet vi vilken/vilka som åker till Tel Aviv, förutom jag och väninnan då! Hihi!

BP sa...

Kan inte låta bli att skratta här. Du är härlig! Då har du varit gräsänkling, inte gjort nåt "vettigt" och skriver ett blogginlägg sista kvällen:-))))))

Det har onekligen sina fördelar att jobba på en skola med alla långsemestrar som man liksom får på köpet. Åt andra sidan behöver personalen nog dessa ledigheter för att orka med ungarna. Jag skulle nog aldrig klara av det. Har inte tillräckligt med tålamod;-)

Klart du ska på dina undersökningar. Kalla det för förebyggande underhåll. Det du gör nu kommer dig tillgodo sedan. Jag lovar;-)

Ha en bra start på veckan nu! Halvdag och sedan till doktorn låter inte helt fel i mina öron;-)

Svar: Ruth är 90 år gammal och har ingen blogg, men kommenterar hos några bloggare. Å hennes kommentarer är alltid klockrena. Hon är världens roligaste krutgumma.

Åke sa...

BP förstår inte hur intensivt och viktigt spelandet kan bli ;) Jag förstår att kissekstten blir lite snurrig ;) Njut på nu :)

Gubben sa...

Ha det så skönt, fast nu är du tillbaka till verkligheten tror jag.

Susanne sa...

Jag gillar oxå att spela men tyvärr hinns det inte med, ska nog ta några dagar ledig och bara spela och spela och spela......