söndag 28 juli 2019

Sista söndagen i juli 2019.

Blev ju lite smaskens där då på "kalajset"...trevligt och riktigt gott tillsammans med dem som man har mest kontakt med i familjen...fina människor på alla vis.
Väl hemma blev det till att fortsätta kolla på en tv-serie då svensk television tycks ha gått och dött...bara repriser.
Tur man har alternativ:
Denna gick ju på tv 81-87...har försökt hitta den på DVD utan att lyckas så detta får väl duga...Youtube.
Ja vad ska man annars göra när det regnar ute?

Hade ju planer på ett besök ute i skärgården med kameran och lite god middag på Styrsö...men det kommer fler dagar som tur är med mycket sol....annars kan det ju liksom kvitta ;)

Två veckor till nu...om 20160 minuter sitter jag väl här och andas i en papperspåse för att inte ramla ihop av ångest över att jag imorgon ska tillbaka till slaveriets bojor....enda trösten är väl att jag faktiskt trots allt gillar mina arbetsuppgifter...men en och annan papperspåse kommer det nog att gå åt ändå ;)


Ha det bäst.

4 kommentarer:

Mia sa...


Även om du går tillbaka till grottekvarnen så småningom så hoppas jag att du fortsätter att blogga litet mer regelbundet. Trevligt att läsa om dina funderingar om livets plågor och glädjeämen. Att umgås med folk man verkligen trivs tillsammans med, det är toppenkvalitet på livet, tycker jag.

Ha det fortsatt gott och lägg undan papperspåsarna1 :-)

BP sa...

Grillmiddag - mums!
Hill Street Blues var en av mina absoluta favon när den väl gick. Missade nog inte ett enda avsnitt. Å trots att jag har ett väldigt dåligt minne för namn (och serier också för en delen) kommer jag mycket väl ihåg Furillo, Davenport, Renko och Belker, för att inte tala om Hunter. Den serien är ju kult!

Njut nu så gott det går av din återstående semester. Ni har verkligen skitväder på Västkusten. Vi har drömväder här (33 grader idag) och har haft sol i en vecka nu.

Ditte sa...

Grillmiddag låter trevligt och gott. Särskilt med de man gillar-
Precis som BP minns jag också Hill Street Blues. Såg många avsnitt.
Synd att det inte blev Styrsö, men helt klart gör sig även Göteborgs skärgård bättre i fint väder. Har varit ute i Stockholms skärgård i ett par dagar i strålande sol. Vackert, trevligt och med viss svalka.
Ta nu till vara din inarbetade tid och njut av sommaren.

Ama de casa sa...

Ja, nog är det tvärdött på TV så här års, tur att man har nätet att tillgå. Eller så kan man ju till och med gå ut i verkligheten och se sig omkring? ;-)

Papperspåsar är väldigt bra att ha till hands i många lägen. Dels är dom ju mer miljövänliga och dessutom är dom betydligt nyttigare att hyperventilera i än att använda sig av plastpåsar ;-)

Ha en finfin start på veckan!