lördag 24 augusti 2019

Det där med att få ihop allt.

Den här veckan var ju inte ultimat när det gäller att få ihop allt på hemmaplan....tur man har en fru som kan ha många järn i elden samtidigt.
På måndagen kom elektrikern och bytte elskåp, på kvällen pajade frysen, på tisdag morgon upptäckte frugan att det inte fanns nån el i tvättmaskinen, på onsdagsmorgonen kom elektrikern och fixade den under stor möda...gamla kåkar från 68 har inte samma kopplingsschema som i modern tid.

På onsdagseftermiddagen kom leveransen från Zooplus med kattsand, fast vår kattsand hamnade hos en annan kund som skulle ha kattmat, vilken alltså vi fick istället.
I Torsdags fixade Postnord transporterna mellan oss kunder hos Zooplus...DÅ...jag upprepar: DÅ...blir det stopp i golvbrunnen i badrummet...IGEN efter en månad då de var här med spolbilen förra gången.........åter igen....jag har en bra hustru...jag får kramper av bibliska proportionen bara av att tänka på att få ihop det utan att svära så svavlet fyller hela atmosfären över Göteborg ;)
Men det är väl som det är...en olycka kommer sällan ensam men det ordnar sig.

Lördag nu, frugan på väg till äldsta dottern...gräsänkling således några dagar vilket innebär att jag får roa mig så gott jag kan...äntligen kan jag avverka några inspelade dokumentärer på vår "Tivo"...börjar bli fullt i minnet på den nu...dags att rensa bort lite.

Ha det fint nu allihop.

(Lånat av Rappakaljan på FB)

11 kommentarer:

http://kraka.moah.se sa...

Helt i enlighet med Murphys lag...

Hoppas du får en bra lördag.

Veiken sa...

Jag blir trött bara jag läser om den vecka som har varit hos dig. Ibland undrar man om det sitter någon med horn och ställer till det. Hoppas Hornper har somnat och sover länge! Ha det fint!

Ditte sa...

Vilken vecka! Jag vill då inte byta. Men vad har/hade ni för valmöjligheter. Nada!
Önskar dig nu en lugn helg.Väldigt lugn.
Håller tummarna för det.

Znogge sa...

Ibland kör det verkligen ihop sig! Smart av frun att fly fältet :-) Hoppas allt ordnar till sig och att pizzan smakade bra :D

God kväll!

BP sa...

Snacka om ketchup effekt, fast utan ketchup. Det var verkligen tur att din fru är pensionär och kunde ta hand om allt elände. Det var nog mera än ett heltidsjobb.
Det där med elen känner jag igen, då vi ju också bor i ett hus byggt på 2960-talet. Men konstigt nog fick alla lägenheter nya elskåp i samband med stambytet 2013, inte en dag för tidigt om man säger så.

Allt ordnar sig, det brukar jag också säga. Å jag gillar citatet skarpt. Så sant.

Ama de casa sa...

Du tog orden ur munnen min (läs: snodde min kommentar redan i inlägget) - en olycka kommer sällan ensam. Tyvärr stämmer det alltför bra... Men när man tänker efter som kommer lycka också i stim - fast det lägger man inte märke till på samma vis :-)

Ama de casa sa...

Jag blir lite impad av BP förresten. Hon bor verkligen i ett väldigt modernt hus! 2960 minsann... :-D

Guldkryckan sa...

Ama: :)

Susjos sa...

Jösses, fredag den 13:e hela veckan eller? Verkligen skönt att vara två då, och att du har en fru som fixar "många järn i elden"! Nu kan väl inte mer gå fel? Hoppas helgen varit lugn och att du hunnit kolla de inspelade programmen!
Ha en bra start på veckan!

Jennifer Fryksäter sa...

Kaka på kaka, så drygt. Onda ting kommer inte ensamma sägs det ju..

Eva Trillian sa...

Oj! Ja, när skit väl börjar hända blir det lätt en lavin :/
Rappakaljan är SÅ bra :) Har två alster på mina väggar!