tisdag 27 augusti 2019

Ny vecka då.

Måndagen avklarad igår och denna dag likaså...det är en fin tid för Guldkryckan yrkesmässigt...riktigt fint....så är det.

Gräsänklingsdagarna tar slut idag också...riktigt fint det med...så satans trist att äta middag själv att jag nästan struntar i det helt ibland...men bara nästan ;)
Men några gastronomiska höjdpunkter blir det ju inte på egen hand...nä......en burk "Bullens pilsnerkorv" duger gott åt mig.

Blir väl att bege sig ner till hållplatsen och möta frugan...nån väska där som är lite otymplig och då får man ju hoppa upp på sin vita springare ;)
En gentleman är man ju uppfostrad till...gammal hederlig uppfostran från förr med sunt förnuft som grund att stå på...det är bra det.

Har ju avverkat en del inspelade filmer och dokumentärer på vår "Tivo"...en del annat rensade jag bort också när jag ändå var igång så nu finns det plats igen ett tag.
Är ju egentligen mest för formatet "DVD" men lite streamar jag ju också som ni sett tidigare...ganska bra att streama ju även om kvaliten kan skifta där.
Föredrar nog DVD ett tag till.

Men nu får ni ha det så bra :)


5 kommentarer:

Veiken sa...

Härligt att få hem frun igen. Då "slipper" du Bullens pilsnerkorv kan jag tänka mig. Vi har faktiskt talat om den korven idag. Googlade och fick oss en intressant historia till livs.
Korven har ingen som helst pilsner i sig, men Erik "Bullen" Berglund spelade i en massa pilsnerfilmer. Därav namnet! Det var tydligen ett stort salmonellautbrott i Alvestas slakteri. Då kom man på den briljanta idén att göra en konserv, som var garanterat salmonellafri! Året var 1953.
Lite värdelöst vetande, men i alla fall! :)
Ha det bäst!

BP sa...

Och imorgon har halva veckan gått och du kan ser framemot helgen;-) Ordningen återställd redan idag, skönt med att din älskade fru är tillbaka, för det är himla trist att käka måltider ensamt.
Streama gör vi också ibland, men det kan bli riktigt "hackigt" i dubbel bemärkelse alltså.

Susjos sa...

En sån gentleman att hjälpa frun med packningen, stor eloge till dej!
Förstår att det är trevligare att äta middag tillsammans med nån än ensam!
Jag kollar in en del på svtplay och tv4 play som jag missar ibland, men man ska ha tiden också!
Ha en bra fortsättning på veckan!

Ama de casa sa...

Vilken gentleman du är! Men vad gör man inte för att få hem kocken... ;-) Håller med - det är skittråkigt att äta ensam.

Vi kör med medhavda filmer på en hårddisk. Har ett helt gäng och tyckte att Titanic var perfekt igår när vi irrade omkring i dimman bland isberg medan båtens mistlur brölade med jämna mellanrum :-D

Bullens är inte dumt det!

Ha en fin dag!

Ditte sa...

Skönt att jobbet är i gång och att det känns bra. Betyder mycket öfr det är ju där du spenderar dina dagar.
Fint att frugan kommer hem igen och att du möter henne med dina vita springare. Klart välkomnande.
Och när nu DVD filmerna är på upploppet så blir det en bra omväxling med hustrun hemma.
Ha det gott.