lördag 16 november 2019

Golf är väl kul.

Jo...tog bort en bild från förra inlägget...nog bäst så.

Lördag minsann, hujeda mej vilket skitväder vi har...regn och skit...men bara att bita ihop som vanligt vid denna årstiden.
Egentligen borde jag arbeta på sommarsemestern och ta ledigt hela hösten istället fast det får man inte...de obligatoriska fyra semesterveckorna måste nyttjas i juli eller vad det nu är.
Såklart...vad skulle jag göra ensam på skolan hela fyra veckor?
Men det finns faktiskt nog att göra då med...måla lite...laga något...och fika förstås...tror jag hade trivts ypperligt med en sådan tillvaro i fyra veckor...ingen som tjatar...ingen som gnäller om värmen...inga dumma order från ledningen om att jag måste tapetsera insidan av en garderob eller något...men det får väl stanna vid en dröm...en fin dröm. ;)


Men vad skulle jag då göra under min ledighet på hösten?
Den obligatoriska upplysningen av min gråa vardag i form av levande ljus...jomenvisst!!
Titta på dokumentärer....en nog så viktig uppgift för en normalt funtad medborgare av vårt avlånga fosterland.
Gått till vårdcentralen varje gång jag kallas hade jag också gjort...de som jobbar där måste ju tjäna in sina pengar till sina golfresor och vad det nu kan vara som de ödslar sina stålar på...länge leve svensk sjukvård och golfkulturen ;)

Men så kommer det aldrig att få bli för lilla mig....jag biter ihop och beklagar djupt att jag inte indirekt kan stödja golfkulturen i Sverige...för jävligt ;)

Ha det fint nu då.


6 kommentarer:

Znogge sa...

Hösten som den är just nu är ingen hit. Men samtidigt så är det skönt att vara ledig under sommaren. Dock har den elevfria skolan vissa fördelar ;-)

God lördagskväll!

BP sa...

Å jag som trodde att du var elevassistent och inte vaktmästare/fastighetsskötare;-)
Så stämningsfullt det är hemma hus dig och frugan - gillas:-)
Sedan tycker jag att namnet på Bergsjöns vårdcentral är riktigt fyndig. För visst måste man vara frisk som en nötkärna om man ägnar sig åt golf;-)

Ditte sa...

Ja, vädret kan en ju inte direkt påverka. Men att jobba på sommaren då det kanske är bättre väder och ljusare kan ju vara en idé. Men lite ensamt kanske. Att vara ledig på hösten kan ju ha en fördel så du kanske kan varva. Och lugnt är det ju på skolan sommartid. Men kanske måste du då kanske hitta en annan yrkesbenämning.
Fundera vidare och se var du landar.
Trevlig kväll

Mia Halvarsson sa...

Vänta bara till du blir pensionär, tänk så många dokumentärer du kommer att se då....fast när jag tänker efter, så har du nog redan sett alla som går att se innan dess...jag menar, det är ju ett antal år kvar!! Sen vet man ju inte hur det ser med tekniken då, det kanske inte finns några tv-sändningar längre...nä nu blir jag negativ, så kan det ju inte bli... Ha en fin kväll!

Veiken sa...

Du får köpa dig ett par golfklubbor att stödja dig på. Då har du stöttat golfen på ett eller annat sätt! Hahaha!

Mia sa...

Att drömma om ett annat sätt att leva är en fin sysselsättning dagar som känns allt annat än bra :-)

Fyra veckor i skolan under sommarlovet!? Hmm... det låter ensamt även för en ensamvarg som mig. Men ett par veckor kanske. Elevassistenter har förstås litet svårt att få till det så. Nåja, jag tror faktiskt du trivs ganska bra med det du gör. Det låter som att du har hjärta för dina skolungdomar.

Ha en fortsatt skön söndag!