torsdag 7 november 2019

Operationen då...

Nä...det blev inte som jag trodde...var ju så säker på att jag skulle opereras så jag var ju lagom nervös där i väntrummet...läkaren tyckte det var konstigt att de skickat mig dit...ja...jag borde väl anat oråd när besöket endast kostade en hundring men jag var så säker på att nu skulle skiten bort.
Han fixade en ny remiss till vårdinrättningen som utför sådana ingrepp...jag var mållös...det stod ju "kirurgi" på dörren...jaja...ny remiss då...men han fixade till det och ordnade så jag fick komma på fredag redan...de hade nåt återbud då..tacksam för det.
Men fint var det där i väntrummen iallafall:
Har aldrig sett något liknande...som ett dockhus ju...och med kaffe som styrketår för alla som ville ha...uppskattades av undertecknad ;)

Kom ut på trottoaren igen då...muttrade något i min besvikelse över operationen som inte blev av...då hörde jag bakom mig: USCH...insåg att mitt muttrande hörts av en gammal dam som stod där med sin gåstol och cigaretten i mungipan.
Ska väl inte upprepa här vad jag muttrade, om jag gör det kommer FN att införa sanktioner mot hela fosterlandet och så kan man ju inte ha det ;)
Det får vara den gamla damens och min hemlighet...hon skrattade gott åt min historia och jag upplystes om att sjukbesöken blir en större och större del av vardagen ju äldre man blir..hon var 78 så hon visste minsann...en go gumma det där med krut i.
"Man får ju chansen att se sig om" konstaterade hon med ett flin.
Hoppas jag också kan stå där med en cigg när jag är 78.

Men nu tillönskar jag er en fin kväll...det ska jag ha...!4 kommentarer:

Ama de casa sa...

Ojdå... Snopet! Men skönt att du fick en "riktig" (?) operationstid såpass snabbt ändå. Vilken rolig kruttant du stötte på också :-D
Ingen dum dag ändå, trots allt :-)

Ditte sa...

Klart att det var snopet att komma hit och vara förberedd på operation och så blev det ingen. Men fint att det gick att ordna till fredag. Håller tummarna för att det ska fungera då- Väntrummet fick du ju både se och vänta i och skulle operationen skett här så hade det ju varit i en trevlig omgivning.
Kul med damen du stötte på- Och humor verkade ni båda ha.
Ha det gott!

BP sa...

Så förargligt, men toppen att du fick en återbudstid imorgon. Då kan du vila upp dig under helgen. Inget ont som inte har nåt gott med sig;-)
Väntrummet är ju helt fantastiskt fint. Har heller aldrig sett ett så estetiskt tilltalande väntrum. Här tänker man verkligen inte vårdcentral eller sjukhus. WOW säger jag bara!
Krutgumman var cool. Så vill jag också vara när jag är 78 år:-)

Åke sa...

Undra vart min förra kommentar tog vägen... Cypern förmodligen... jag skrev ngt om ett dockhus som det liknade, men när jag klickade upp bilden såg jag att en livs levande pojk satt och facebookade. Fint väntrum. Tråkigt att operationen ställdes in.