fredag 8 november 2019

Rapport.

Nä...blev bara undersökning denna gången med...men NU ska de ordna en tid för själva operationen...att det ska vara så svårt kan jag ju undra i mitt stilla sinne....fast man kanske ska vara tacksam över att de är noggranna i sina förberedelser...antar jag.

Men nu är det fredag iallafall..städning av lägenhet utförd enligt gällande instruktion...frugan kommer ju hem imorgon och jag har legat lite på latsidan med just städningen...här behöver dammsugarroboten få arbeta minst varannan dag då katter totalt saknar medkänsla över vårt idoga arbete för att de ska ha det rent och fint ;)
Jo...det blir en del att göra när man har husdjur med päls.

Känner mig lite som det där bananskalet idag...tomt och i avvaktan på transport till närmsta sopstation...veckans strul med operationen som inte blev av tilltalade inte mig nämnvärt men jag biter ihop och ler rakt ut i intet...nån dag så ;)

Denna helg får åter, som så många andra helger, fyllas med meningsfullt tv-tittande...denna helg blir det:
Den är riktigt bra tycker jag...en trilogi varje normalt funtad femtioåring borde se på minst en gång vart tredje år ;)
I övrigt så är jag ännu bara inne på tredje filmen av boxen med Hassel...riktigt bra är de filmerna ju men man får väl dra ut på det så man har att göra några fler iskalla helger med regn och rusk...ja...kallt som i "jäklingen" är det ju...min "snyggjacka" har förpassats in i garderoben ersatt med denna och en annan:
Ja inte är det vackert...jackan alltså...fast kadavret inne i jackan kände sig inte heller så vacker...bra kombination.

Men nu får jag fortsätta städa lite...ha det gott alla ni därute.




10 kommentarer:

Åke sa...

Städa på nu Micke; koppla sedan av till gudfadern... det är länge sedan jag såg de avsnitten... men har sett dem två gånger så nu sitter avsnitten. Just ikväll tittar vi på ”Älska Mig” jag vet inte årgången... bara något jag hittade ikväll. Sambon ligger med halsfluss men inte jag hi hi, män blir inte lika sjuk som kvinnor. Men jag är grymt hes och har nästan samma symtom, tog halsprov idag så jag vet att jag inte drabbats. Trevlig fredagsnatten.

BP sa...

Hahaha! Älskar din jacka! Är ju som en parkas. Minns att jag köpte min första militärparkas på Ö&B (det gamla hederliga Ö&B alltså, inte dagens variant) i början på 1980-talet. Jackan vägde ett ton, men det var det värt.

Verkligen osis med operationen. Okej, bra att de är noggranna, men du borde ha fått tydligare besked. Att gå i väntans tider är inte roligt, men jag hoppas att operationen blir av snart.

Ja, det där med städning... Är glad att vi inte har några pälsdjur. Det räcker så gott med allt damm och våra egna hårstrån på golvet...

Ha en fin helg nu!

Susjos sa...

Gudfadern är ju helt fantastiska filmer! Men det var länge sedan jag såg dem.
Trist att operationen låter vänta på sig, hoppas den snart blir av.
Ha en bra helg!

Mia sa...

haha, allt kan inte vara vackert, men jag vet att du har ett "vackert" hjärt där innanför västen! Det är det viktigaste.

Operationen, ja, bra förberedelser är av godo och opererad blir du nog i sinom tid. Trevlig helg till dig o frugan.

Lotta sa...

Hejsan muntergök!
Du får inte klä ner din fina jacka med den uppsynen. Nästa inlägg vill jag att du gör om och gör rätt. Upp men giporna och visa oss ditt sanna rätta jag :D
Snygg mössa!
Ser fram emot nästa inlägg;-)

Ditte sa...

Trist med så mycket strul med din operation. Men du kan ju inte göra mer än att finna dig i det och klart "ogilla läget". Antar att du hann städa färdigt och att hustrun kommit hem till ditt nystädade hem. Och med husdjur så blir det ju lite extra att ta upp. Vi har här i den spanska sommarstugan en svart katt som brukar tillbringa nätterna hos oss på terrassen så nu har vi lagt ut en dyna för mer komfort.
Gudfadern har jag sett men det var länge sedan. Men jag minns att den är bra- Riktigt bra.
Önskar dig nu en vilsam fortsatt helg.

Veiken sa...

Men HALLÅ! Gå och bli lite smånervös om det räcker med en gång! Så jäkla trist att behöva gå tillbaka och få operationen utförd. Tummen ner på den!
Däremot tummen upp för varm jacka och bra (antar jag) städning!
Ha en fin söndag!

Ama de casa sa...

Så det var ingen "riktig" operationstid alltså... Snopet igen! Hur mycket kan dom egentligen undersöka en och samma handled? Hoppas du snart får en riktig "riktig" tid.

Du kan ju kolla på film medan roboten gör jobbet. Ingen jobbig städning alls om du frågar mig :-D

Ha det gott!

znogge sa...

Så snopet att operationen inte blev av. Man laddar liksom mentalt inför en sådan sak...

Ha en bra start på veckan!

Lotta sa...

Trevlig helg Micke!
Ät och njut massor av din ledighet :-)