måndag 2 december 2019

Jomen visst...

har överlevt ännu en måndag i tjänst hos göteborgs stad....hujeda mej va trött o matt jag kände mig denna dag...men det blir väl bra imorgon antar jag.

Något som klarade sig mindre bra var skolans gran på högstadiet...fyra dagar stod den ifred och var vacker...två av dagarna var ju lördag o söndag...annars hade det bara blivit två.

Ungar från mellanstadiet hade gått in på högstadiet och pajjat alla kulorna i granen sades det...har inte sett det själv ännu men jag hann ta några bilder innan iallafall.
Får väl inspektera förödelsen imorgon om nu inte nya kulor har satts upp...vi brukar ju vara förberedda på det mesta så det borde gälla denna händelse också. ;)

Vår egen gran då i all sin prakt...nu är det jul på riktigt och katterna verkar visa respekt även i år för detta träd av plast...uppskattas av undertecknad ;)


Ha det så fint nu då så ses vi till helgen.

8 kommentarer:

BP sa...

Ja, vad säger man! Hur f*n kan man förstöra en julgran på det där sättet! Man kan väl vara glad för att dagens kulor är gjorda av plast och inte som förr av glas. Då hade det varit ännu värre.
Din julgran hemma börjar växa på mig om man säger så. Den är aningen psykedelisk åtminstone på ditt foto. Å sånt gillar jag ju;-) Dina katter verkar också tycka om granen, då den får var ifred;-)

Ama de casa sa...

Men fy tusan... Palla julgranskulor? Aldrig ens kommit på tanken. Förrän nu då, den fula småländska nere på stan hade rätt fina röda bautastora kulor när jag tänker efter ;-)

Er gran är läcker! Kul att katterna har respekt för den också, det brukar dom sällan ha :-)

Ha en fin dag!

Mia Halvarsson sa...

Nääääää..... vad trist med granen, det verkar som om mellanstadiekidsen är vildare än de andra??? Kul att kissarna hemma låter granen vara ifred, jag törs fortfarande inte testa :D

Susjos sa...

Suck, varför vill man förstöra hela tiden, och inte njuta av det fina? Jag förstår inte, är alla ungar huliganer?!
Julgranen hemma hos dej lyser upp jättefint, och perfekt att katterna inte gillar att hoppa in i den!

Ja, nu är det i alla fall tisdag, och efter denna natt på jobbet är jag ledig i några dagar igen, mycket skönt!
Ha en fortsatt bra vecka!

Ditte sa...

Så trist med ungar som saboterar. Kan de inte rulla tummarna i stället.Och vad är det för fel på dem? Har de inte varit med om tillräckligt med förstörelse i sina dar.
Er gran hemma är jättefin så du får njuta av den. Och se där, katterna respekterar den. Och då kan man ju undra varför ungarna i skolan ska förstöra. GRRRRRR
Ha det gott!
Vet att du inte kommer in på min blogg men jag och flera med mig jobbar för att det ska fungera. Just nu vet jag att det är sex personer som inte kan läsa den. Frustrerande.
Men de flesta har inga problem att komma in. Och det gör det hela än märkligare.
Ha det gott!

Jennifer sa...

Trött blir man bara av vädret också.. Hoppas denna dagen blir bättre för dig :)

Veiken sa...

Satan i gatan, så idiotiskt av ungarna. Vad fick dom ut av att paja för hela skolan.... är nog för gammal för att begripa det! Skönt att din privata granen verkar vara fredad!

Znogge sa...

Vad är det för fel på dagens barn- och ungdomar? Man slutar aldrig över att förvånas. Jag förstår inte glädjen i att förstöra för varandra. Idioter helt enkelt :-(

Nåja, trevlig lördag på det!