fredag 29 november 2019

Julgransdags på Söndag.

Men först: Dittemitti...din blogg är infekterad med något säger mitt antivirus och med min iphone får jag bara reda på att jag fått 19 virus i telefonen.
De fiskar väl efter mina uppgifter.
Hoppas det fixar sig.
(Om det nu inte är hos mig det strular, men då får jag panik)


Nå...vad önskar ni er i julklapp förutom fred på jorden och en ny slips/scarf?

Själv önskar jag mig aldrig något...jag gör det svårt för anhöriga med flit...jag vill egentligen inte ha något för tro det eller ej...(jag vet att det låter som en klyscha men det är sant)...jag föredrar att ge.
Själv har jag allt jag behöver...fast en flaska whiskey sitter ju inte fel om man säger så...bättre än en slips iallafall ;)

Snart är det ju åter dags för oss att plocka fram och sätta ihop vår julgran för att återigen fira jul med start 1 December då vi fram till jul klär granens grenar med allehanda julprydnader.
Här förra årets gran:
Jag älskar julen och allt vad det för mig innebär...maten...ljusen...julkalendrar...julfilmer...och naturligtvis familjen...den kan väl också vara med på ett hörn ;)

Men än så länge är det ju November...en grå och trist sådan till råga på eländet.
Läste lite statistik härom dagen, november har i GBG bara haft 10 soltimmar fast idag kom det väl några fler in på det kontot...uppskattat här.......!

Men nu ska jag inleda min helg....ha det fint.

8 kommentarer:

znogge sa...

Jag har inte märkt något på hennes blogg men får väl kolla idag.

Soltimmarna har varit extremt få här med men idag tittade solen fram. Nästan så att man blev chockad ;-)

God kväll!

Susjos sa...

Jag kom också in på Dittes blogg idag, men tidigare i veckan var det nåt knas.
Julfeeling känner jag inte alls av, inte någon förkylning heller, men en hemsk magsjuka har jag tagit med mig hem från Gran Canaria, fy tusan!
Måste bli frisk fort!
Ha en trevlig helg!

BP sa...

Har också råkat ut för en varning för Dittes blogg av mitt antivirusprogram. Mitt program har upptäckt ett virus, tar bort det, blockerar hennes blogg, och jag kommer inte ens in där. Inga problem med min iPhone dock. Å jag har (som tur är, vill inte veta) inte den blekaste hur/var man hittar eventuella virus på min gamla 5S.

Jag/vi är ju inga julmänniskor alls, så vi ger inte varandra några presenter. Högtidsdagar är liksom inte vår grej alls, bortsett från god mat och dryck då;-)

Japp, du går verkligen all in med din julgran. Det är så himla roligt att vi alla är olika:-)

Ha en riktigt fin 1:a advent nu!

BP sa...

Me again: Glömde ju säga att vi faktiskt fick se solen idag efter två veckors grådask. SMHI utlovar även sol under helgen. I believe it when I see it;-)

Ama de casa sa...

Jag har inte heller märkt nåt på Dittes blogg nu...

Jag vill varken få eller ge julklappar - jag vill ha julefrid! Och då vill jag inte ränna i affärer. Däremot vill jag ha allt det andra du nämner, allt från julmat till hysteriskt julblink (fast det kanske du inte sa nåt om ;-) ).

Ha nu en riktigt fin första adventshelg!

Veiken sa...

Här känns onte julen av alls ännu. Thaifolket firar gärna allt som går att fira och lite till. Får se hur det blir. Vi ligger lågt och har med det sagt att julefrid ska råda. :)

Ditte sa...

Hej!
Jättetrist att du inte kommer in på min blogg, men det verkar variera en hel del. De flesta verkar inte ha problem. Vi har kollat upp det och fortsätter med det. Men något virus är inte upptäckt på den. Jobbar vidare med detta.
Detta att någon påstår att du har virus i telefonen kan var robbotar som vill att du ska köpa ett antivirusprogram. Har hör att många har fått detta meddelande nu.
Vad gäller klappar önskar jag mig inga saker men gärna en liten upplevelse om någon vill ge mig det.
Vad roligt att läsa att du älskar julen. Jag kan sedan 2002, inte säga att jag gör det. Var inte så förtjust i den innan dess heller. Mne det bästa är ju att det finns valfrihet.
Ha det fint!
Hälsningar från Värmland.

Mia Halvarsson sa...

Jag har aldrig fått nån scarf, lite ledsamt faktiskt ;) Nåja, jag överlever väl den julen utan också.... Fullt upp idag för er då med julgranen och allt men hur funkar det med kissarna???? Jag törs inte prova i år med tanke på illbattingen vi fick i augusti! Lycka till idag och ha det gött