söndag 26 januari 2020

Sista söndagen i Januari 2020

Lite klotter från kneget, nej, jag lovar, det var inte jag ;)
Har för mig vi tog bort just detta för längesedan men klotter har väl en förmåga att återuppstå förmodar jag...om inte kanske på tredje dagen men förr eller senare så ;)


Vad sjutton ska man ha till middag en söndag som denna då?
Funderade här nästan på en beställning från "Onlinepizza"...eller "Foodora" som det ju heter numera...meeen...nä...något ska jag nog kunna hitta på.
Får väl förbereda mig för att gå in i skapandeprocessen strax här som det ju innebär när undertecknad ska laga mat. (Skryter lite)
Sådan där snabbmat i form av konservburkar för uppvärmning är ju inte min grej även om det ibland blir något enkelt i den vägen, men det är inte så ofta, det ska ju helst vara riktigt gott också, speciellt en ledig dag som denna söndag.
Men först:

Lite mellanmål ;)
Det tog ju sin lilla stund att få hem sin beställning denna gång då "snusbolaget" har flyttat allt och byggt lite nytt, men nu ska väl allt vara igång igen.
Rekommenderar faktiskt detta enkla sätt att få hem snus till ett bra pris...fraktfritt till och med.
LÄNK TILL SNUSBOLAGET

Men i storstäderna kan man ju handla "manuellt" till samma priser, kanske på mindre ställen också, jag vet inte...men bekvämt att få det till dörren är det ju.


Ha det fint därute.




5 kommentarer:

Mia Halvarsson sa...

Snygg tatuering, Micke! Min granne han fermenterar (???) och fixar eget snus, han har en egen hushållsassistent till det :D men när han ska köra det i ugnen får han vänta tills frun inte är hemma, hon gillar det inte...och han förstår inte alls varför!!
Lycka till med maten, njut av den och ha det gott!

BP sa...

Att FTP står för FTP står för File Transfer Protocol, visste jag. Men jag antar att det inte det klottrarna syftade på. Det var nog inte så länge sedan du visade ett liknande totalt oproffsigt klotter. Om de åtminstone gjorde nåt snyggt i flera färger, så skulle de få mitt "stöd".

Nej, konservburksmat är inget för oss heller. Undantag Soldatens ärtsoppa.

Ace of Spades visste jag konstigt nog också att det är en låt som Motörhead framförde. Heavy Metal är inte min grej, inte tatueringar heller som du vet. Men du går ju nästan alltid med långbyxor så;-) Tror du har just inspirerad mig till ett inlägg;-)

Ha en bra början på nya veckan nu!

PS. Har du köpt nya glasögon? Skitsnygga båda två. DS.

Ditte sa...

Visst har klotter en tendens att återuppstå. Och har man tur kan det bli i mer avancerad form.
Konservbruksmat undviker vi men jag vet att när vi hade segelbåt blev det ibland "Bullens pilsnerkorv" och någon soppa. Inte mer. Och att öppna kyl och frys och skapa kan jag känna igen här- Men det brukar ordna sig. Vad gäller snus är jag tyvärr helt oinsatt men bra att du kan beställa.
Önskar dig en bra start på veckan.
Ha det gott!

Ama de casa sa...

Att beställa saker till dörren i Spanien innebär oftast typ husarrest. Leveranstiderna kan variera från "på morgonen" (8 - 14), "på eftermiddagen" (16 - 20) eller "nån gång under dagen" vilket kan vara ungefär vilken dag som helst, men dom dyker sällan upp under siestan. Näe, då är det enklare att gå ut och köpa grejerna på plats :-)

Ha det gott!

znogge sa...

Klottrare brukar tyvärr vara av det segare släktet har jag noterat så där kan man jobba i motvind.
Vi noterade också att Snusbolaget tog god tid på sig så det fick bli ett stödköp i butik.

Ha en bra start på veckan!