fredag 14 februari 2020

En världsbetraktelse ifrån lilla Sverige.

Det är väl det man kallar något som innebär att man kommenterar omvärldens förehavanden?
Problemet är att jag inte kollat några nyheter på hela veckan hittills så vi tar väl och skiter i det.

Sanningen är att jag skrev ett inlägg som blev ganska långt så när jag väl var klar hade jag tröttnat på ämnet, världen är både ond och god och vissa dagar tycks den mera god eller ond än andra.

Det är ju fredag och min helg, som inleddes igår, fortskrider i sakta mak, barnbarn här hela dagen nästan och när fadern där steg innanför vår dörr vid femsnåret så bjöd vi på en god middag så som sig bör.
Gott blev det ju, ja, inga klagomål iallafall ;)

Lite tv-serier har det fått bli här i avkopplingens tecken, ja, en serie blev det ju bara som jag kikat på återigen de sista två veckorna:

Jag vet...det enda de flesta minns är väl när en av männen på fyllan och i ren ilska kör gräsklipparen i snön på nyårsafton, till och med mattan i hallen fick väl sig en klippning.
Nu underskattar jag nog mina läsare, vissa avsnitt sågs av 2 miljoner tittare så jag inser att de flesta nog minns lite mer än så ;)
Bra är den hur som helst och lite nostalgi infinner sig i mitt sinne varje gång jag ser den vilket brukar bli en gång vartannat år.

Men nu efter att alla åkt hem till sitt så får det nog bli lite dataspel här...jo...någonting ska man väl ändå göra fastän man är trött som en, jag vet inte vad, men jag misstänker att det blir tidigt i säng idag.

Ha det fint nu alla.

3 kommentarer:

BP sa...

Lika bra att du inte tittat på nyheterna, för där är det nästan bara elände, sprängda bomber och en lavinartad ökning av ungdomskriminalitet. Ja, du vet...

Det var ju synd att din skönhetssömn eller powernap blev störd av barnbarn. Men nu kan du koppla av i soffan med ditt dataspel;-)

Har hört talas om serien, men inte sett den. Är ju urkass på serier...

Önskar dig en trevlig fortsättning på Alla Hjärtans Dag och en riktigt bra helg!

Susjos sa...

Här kommer en till som inte sett "Svenska hjärtan", vet att det var en populär serie, men missade den helt. Nu måste jag kolla när den gick...okey, den började -87, jag var nog inte målgruppen då.

Jag ska också njuta av ledighet denna helg, och knappt något inbokat, underbart! Behöver vila!
Ha en toppenhelg!

Ama de casa sa...

Blev ju en perfekt hjärtlig dag med barnbarnsmys och middag :-)

Jag minns inte ett smack från Svenska Hjärtan. Såg den inte alls... Så den ansenliga skaran som faktiskt tittade verkar inte finnas i din bloggnärhet ;-) Tyckte dock att gräsklippsincidenten lät himla kul så jag kanske har missat nåt? :-)

Ha en finfin fortsatt helg!